head_spanduk

3d percetakan logam & plastik

Perusahaan kami henteu ngan ukur tiasa ngahasilkeun prototipe di handap ieu, tapi ogé nyitak rupa-rupa prototipe plastik sareng logam ku ngagunakeun bahan sapertos résin 9400, résin kateguhan tinggi, résin tahan suhu luhur, Nilon (PA), bahan orat, résin fotosensitif transparan, stainless steel 316L, stainless steel 17-4PH, kapang steel18NI300, Titanium alloyTC4, Aluminium alloyAlSi10mg, Aluminium6061, nikel basis superalloyGH3625, nikel basis superalloyGH4169, jsb.Sadaya produk tiasa disaluyukeun pikeun OEM / ODM.Sadaya produk parantos lulus sertifikasi ISO9001, kalayan harga anu héran kalapa.Wilujeng naroskeun.
  • Fabrikasi jasa bagian plastik percetakan 3D kualitas luhur

    Fabrikasi jasa bagian plastik percetakan 3D kualitas luhur

    percetakan 3D, ogé katelah manufaktur aditif, geus revolutionized manufaktur kalawan kamampuhan unik na.Téknologi ieu tiasa nyiptakeun objék tilu diménsi ku cara ngalapis bahan.Beda sareng metode manufaktur tradisional, anu sering meryogikeun kapang sareng perkakas anu rumit, percetakan 3D tiasa langsung ngahasilkeun rupa-rupa bentuk kompleks sareng geometri.Kalenturan ieu muka kamungkinan anyar dina desain produk, ngamungkinkeun nyiptakeun objék rumit sareng ngaropéa anu saacanna hésé atanapi teu mungkin diproduksi.Téknologi nawiskeun poténsi anu ageung pikeun sababaraha industri, ngamungkinkeun metode produksi anu inovatif sareng lestari.Nalika percetakan 3D terus mekar, rentang aplikasina diperkirakeun bakal ningkat, tina produk konsumen sareng kasehatan ka aeroangkasa sareng konstruksi.

  • High Precision SLA Printing 3D Printing ABS Rapid Prototipe

    High Precision SLA Printing 3D Printing ABS Rapid Prototipe

    Tujuan utama dina manajemén suku cadang nyaéta pikeun manggihan kasatimbangan katuhu antara biaya ngahasilkeun suku cadang, waktu kalungguhan, jeung volume stock diperlukeun.Percetakan 3D mangrupikeun téknologi canggih anu ngabantosan produsén sareng supplier dina ngahontal tujuan ieu.

  • OEM Cina 3D Printing SLS Pa Nilon Modél Sampel Prototipe Pabrik

    OEM Cina 3D Printing SLS Pa Nilon Modél Sampel Prototipe Pabrik

    Tujuan utama dina manajemén suku cadang nyaéta pikeun manggihan kasatimbangan katuhu antara biaya ngahasilkeun suku cadang, waktu kalungguhan, jeung volume stock diperlukeun.Percetakan 3D mangrupikeun téknologi canggih anu ngabantosan produsén sareng supplier dina ngahontal tujuan ieu.

  • OEM ngaropéa 3D Printing Metal Bagian Aluminium Rapid Prototyping Service

    OEM ngaropéa 3D Printing Metal Bagian Aluminium Rapid Prototyping Service

    Direct Metal Laser Sintering (DMLS) mangrupikeun metode percetakan 3D industri anu éfisién anu tiasa ngawangun prototipe logam fungsional sareng bagian produksi dina sakedik saminggu.Prosésna ngarojong pamakéan rupa-rupa logam, sangkan nyieun bagian ahir pikeun rupa-rupa aplikasi.

  • OEM High Performance 3D Printing Metal Parts Prototipe Cina Supplier

    OEM High Performance 3D Printing Metal Parts Prototipe Cina Supplier

    Selektif laser lebur (SLM), ogé katelah percetakan 3D logam, ngagabungkeun versatility percetakan 3D jeung kualitas elastis tina alloy logam state-of-nu-seni.Hasilna mangrupakeun komponén unggulan, awét sarta lightweight cocog pikeun pamakéan malah paling kompléks.Kalayan percetakan 3D logam, hiji tiasa ngahontal prototipe operasional sapinuhna sareng bagian réngsé anu saacanna henteu tiasa dicapai ku téknik manufaktur tradisional.

  • Custom precision prototipe gancang ABS palastik 3D jasa bagian percetakan

    Custom precision prototipe gancang ABS palastik 3D jasa bagian percetakan

    Percetakan 3D palastik mangrupikeun metode anu efisien sareng biaya-éféktif anu disayogikeun ku Teamwork pikeun nyiptakeun bagian-bagian khusus ngalangkungan desain iteratif, prototyping sareng produksi.Teu kawas téhnik manufaktur subtractive tradisional kayaning CNC machining, percetakan 3D ngawangun desain ku layering jumlah leutik plastik.Kahiji, printer plastik 3D disayogikeun sareng file desain digital tilu diménsi, anu katelah file desain anu dibantuan komputer (CAD).Sakali anjeun gaduh file CAD desain anjeun, rupa-rupa metode percetakan plastik 3D tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun bagian anjeun.Di Teamwork, urang ngagunakeun téknik manufaktur aditif industri pikeun nyitak bagian polimér anu direkayasa mimitian ti prototipe transparan ka plastik tahan seuneu anu biasa dianggo dina aplikasi aeroangkasa.

  • Ngaropea kualitas luhur percetakan 3D jasa palastik pabrik prototipe Cina

    Ngaropea kualitas luhur percetakan 3D jasa palastik pabrik prototipe Cina

    Produk palastik percetakan 3D kualitas luhur diproduksi nganggo téknik manufaktur aditif canggih.Produk ieu dijieun ku depositing lapisan bahan palastik dilebur laun ngawangun nepi obyék nu dipikahoyong, hasilna kacida lengkep jeung tepat produk ahir. desain anu bisa jadi nangtang atawa teu mungkin pikeun ngahasilkeun ngagunakeun métode manufaktur tradisional.

    Hal ieu ngamungkinkeun pikeun ngahasilkeun produk palastik unik tur ngaropéa tailored ka requirements.Thes produk palastik 3D dicitak husus manggihan aplikasi dina sagala rupa industri kayaning Podomoro, otomotif, aerospace, barang konsumén, sareng nu sanesna.Dina kasehatan, contona, aranjeunna tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun alat médis pribadi, prosthetics, implants, sareng model anatomis.

  • OEM Cina ngaropéa 3d dicitak SLA SLS Automotive Prototipe Factory

    OEM Cina ngaropéa 3d dicitak SLA SLS Automotive Prototipe Factory

    Percetakan 3D mangrupikeun prosés manufaktur anu nyiptakeun objék tilu diménsi ku cara nambihan lapisan demi lapisan bahan.Pikeun produk plastik, filamén plastik (biasana didamel tina bahan sapertos ABS atanapi PLA) dilebur sareng diekstrusi ngaliwatan nozzle pikeun ngabentuk bentuk anu dipikahoyong.Nozzle ngalir dina cara dikawasa dina hidayah program komputer.Ku tumpukan lapisan, produk palastik kompléks tiasa didamel.Téknologi ieu ngamungkinkeun kalenturan desain sareng kustomisasi anu saé.Éta parantos ngarobih sababaraha industri kalebet prototyping, manufaktur, kasehatan, otomotif sareng barang konsumen.Percetakan 3D ngagampangkeun pikeun nyiptakeun prototipe, bagian fungsional, alat bahkan produk anu dianggo akhir.Kaunggulan produk palastik percetakan 3D kaasup produksi gancang, manufaktur ongkos-éféktif, ngurangan runtah bahan, jeung kamampuhan pikeun nyieun geometries kompléks nu bisa jadi nangtang atawa teu mungkin jeung métode manufaktur tradisional.

  • OEM 3D Printing Rapid prototyping SLA SLS Printing Service Produsén di Cina

    OEM 3D Printing Rapid prototyping SLA SLS Printing Service Produsén di Cina

    Ngenalkeun jasa prototipe gancang percetakan 3D canggih kami, anu kalebet téknologi panganyarna dina percetakan SLA sareng SLS.Tim ahli kami nganggo alat sareng parangkat lunak canggih pikeun ngajantenkeun desain anjeun kalayan akurasi sareng kacepetan anu teu pernah kantos aya.

    Ladenan percetakan SLA kami ngagunakeun laser precision tinggi pikeun nyiptakeun géométri kompléks kalayan detil anu saé pisan.Téknologi ieu ngamungkinkeun tim kami ngahasilkeun bagian anu kompleks, resolusi luhur sacara akurat sareng gancang.Kalayan jasa percetakan SLS canggih kami, kami tiasa ngahasilkeun bagian anu fungsional kalayan sipat mékanis anu luar biasa.Nganggo téknologi sintering laser, urang tiasa nyiptakeun komponén anu kuat, awét, sareng tahan panas anu idéal pikeun uji fungsional, produk pamakean akhir, sareng bahkan manufaktur.

  • OEM CNC machining jasa prototipe PC na ABS palastik 3D jasa bagian percetakan

    OEM CNC machining jasa prototipe PC na ABS palastik 3D jasa bagian percetakan

    Mesin CNC mangrupikeun prosés manufaktur subtractive anu ngalibatkeun panggunaan mesin anu dikontrol komputer pikeun ngaleungitkeun bahan tina blok PC atanapi plastik ABS pikeun nyiptakeun bentuk atanapi bagian anu dipikahoyong.Metoda ieu idéal pikeun ngahasilkeun bagian-precision tinggi kalawan tolerances ketat.

    Percetakan 3D, di sisi anu sanés, mangrupikeun prosés manufaktur aditif anu ngalibatkeun ngawangun lapisan bahan pikeun nyiptakeun objék tilu diménsi.Dina kasus plastik PC, printer 3D bakal nganggo filamén atanapi résin anu didamel tina plastik PC pikeun ngabentuk bagian éta.Metoda ieu pangalusna pikeun nyieun geometries kompléks jeung prototipe gancang.

    Duanana machining CNC sareng percetakan 3D tiasa dianggo pikeun nyiptakeun bagian plastik PC, tapi pilihan metode mana anu dianggo gumantung kana sarat khusus desain sareng tujuan panggunaan bagian éta.

  • OEM precision 3D dicitak bagian logam produsén jasa

    OEM precision 3D dicitak bagian logam produsén jasa

    TEAMWORK nganggo printer 3D canggih sareng bubuk logam kualitas luhur pikeun nyiptakeun bagian anu kuat, awét sareng akurat pisan.Urang ngagunakeun sauntuyan powders logam béda pikeun ngahasilkeun bagian dina bahan kayaning baja, aluminium, titanium, tambaga jeung kuningan, mere Anjeun versatility sarta kalenturan pikeun nyieun bagian custom pikeun minuhan kabutuhan husus Anjeun.

  • High Performance 3D Printing Metal Parts Rapid Prototyping Service

    High Performance 3D Printing Metal Parts Rapid Prototyping Service

    Selektif laser lebur (SLM), ogé katelah percetakan 3D logam, ngagabungkeun versatility percetakan 3D jeung kualitas elastis tina alloy logam state-of-nu-seni.Hasilna mangrupakeun komponén unggulan, awét sarta lightweight cocog pikeun pamakéan malah paling kompléks.Kalayan percetakan 3D logam, hiji tiasa ngahontal prototipe operasional sapinuhna sareng bagian réngsé anu saacanna henteu tiasa dicapai ku téknik manufaktur tradisional.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2