head_spanduk

CNC logam & plastik

Perusahaan kami henteu ngan ukur tiasa ngahasilkeun prototipe di handap ieu, tapi ogé mesin rupa-rupa prototipe logam sareng plastik ku ngagunakeun bahan sapertos alloy Aluminium 6061, Aluminium6061-T6, Aluminium6063, Aluminium5052, Aluminium7075, Aluminium2024, baja alloy, baja karbon, stainless steel , alat baja, kuningan, tambaga, titanium, Magnésium, Séng, résin (ABS), Acrylic (PMMA), Polycarbonate (PC), Nylon (PA) Delrin (POM), Poliétilén (PE), Polipropilén (PP), PTFE ( Teflon) jeung Polyvinyl Chloride (PVC), jsb.Sadaya produk tiasa disaluyukeun pikeun OEM / ODM.Sadaya produk parantos lulus sertifikasi ISO9001, kalayan harga anu héran kalapa.Wilujeng naroskeun.
  • Custom Hideung ABS résin CNC Machining Parts Plastik prototipe

    Custom Hideung ABS résin CNC Machining Parts Plastik prototipe

    ABS mangrupa thermoplastic loba dipaké alatan sipat mékanis alus teuing, résistansi dampak alus teuing jeung betah ngolah.Éta ogé gaduh résistansi panas anu saé, janten idéal pikeun sababaraha aplikasi.

  • Custom Precision CNC Machined Aluminium Sandblasting Bagian Manufaktur

    Custom Precision CNC Machined Aluminium Sandblasting Bagian Manufaktur

    Logam pilihan dina sagala rupa industri kaasup aerospace nyaéta aluminium kusabab beuratna hampang.Éta kuat, malleable sareng serbaguna, gampang pikeun mesin pikeun diménsi khusus.Nalika anjeun damel sareng tim kami, anjeun tiasa ngarepkeun bagian-bagian precision tinggi anu diproduksi kalayan bantosan tim ahli kami sareng mesin canggih.

  • OEM CNC Machining Bagian Stainless Steel Ngaktipkeun Bagian Miling

    OEM CNC Machining Bagian Stainless Steel Ngaktipkeun Bagian Miling

    Machinability unggul stainless steel urang, kualitas konsisten, sarta versatility nyieun hiji pilihan sampurna pikeun rupa-rupa proyék machining CNC.Machinability na impressive, weldability alus, sarta ductility tinggi na formability ngidinan pikeun minuhan sarat processing ngaropéa.Dipikawanoh pikeun sipat beredar na, stainless steel geus jadi salah sahiji alloy industri utama pikeun aplikasi machining CNC.Kakuatan tensile anu luar biasa sareng résistansi anu saé pikeun korosi sareng abrasion ngajantenkeun idéal pikeun produk sareng bagian anu awét sareng awét.Kantun nempatkeun, stainless steel imparts durability, umur panjang, sarta kinerja tinggi kana komponén dijieunna jeung alat, sahingga bahan pilihan pikeun proyék-proyék CNC machining.

  • OEM CNC Aluminium Precision Machining komponén

    OEM CNC Aluminium Precision Machining komponén

    Gawe babarengan nyaéta produsén mesin CNC ngarah specializing dina bagian aluminium kualitas luhur pikeun sagala rupa industri kaasup aerospace, médis sarta otomotif.Ngaliwatan rupa-rupa prosés machining kayaning motong, panggilingan, ukiran sarta panggilingan, urang tiasa tukang ngaput bagian aluminium anjeun ka spésifikasi pasti anjeun bari mastikeun produksi efisien sarta ongkos-éféktif.Anjeun tiasa ngandelkeun kami pikeun nganteurkeun bagian prototipe kualitas luhur sareng produk anu ngalaksanakeun saé dina aplikasi khusus anjeun.

  • OEM Manufaktur Otomotif Bagian Precision CNC Aluminium Machining Bagian

    OEM Manufaktur Otomotif Bagian Precision CNC Aluminium Machining Bagian

    Aluminium mangrupakeun pilihan populér pikeun CNC machining kusabab sipat fisik pikaresepeun na, sahingga hiji bahan idéal pikeun bagian mékanis jeung lalawanan -na pikeun korosi lingkungan.Ieu brings komponén aluminium kana widang béda, utamana dina otomotif, aerospace, Podomoro jeung industri éléktronika konsumén.Sajaba ti, aluminium boga kaunggulan unik, kaasup machinability alus teuing, sahingga eta bisa ngawangun sarta ditembus ku motong parabot leuwih gampang tur gancang ti beusi atawa baja, nyederhanakeun tur ngaronjatkeun proses machining CNC.

  • Service OEM CNC Aluminium Machining Bagian Sandblasting Prototyping

    Service OEM CNC Aluminium Machining Bagian Sandblasting Prototyping

    Gawé tim ngagunakeun téknologi produksi mékanis pikeun prototyping sareng produksi jangka pondok.Urang ngahususkeun dina panggilingan model aslina, pos-processing model plastik jeung logam ngaliwatan vakum casting na CNC machining, sarta nawarkeun Unit bisnis manufaktur gancang.Gawé tim nganggo pusat mesin 5 sumbu canggih anu digabungkeun sareng sistem robotic generasi panganyarna pikeun ningkatkeun throughput sareng mastikeun otomatisasi lancar.Pabrik kami ngarang sareng mesin bagian logam 24/7, sareng kamampuan kami ngamungkinkeun produksi bagian individu sareng séri.

  • Fabrikasi CNC Machining Rapid Prototipe ABS Plastik Bagian Pabrik

    Fabrikasi CNC Machining Rapid Prototipe ABS Plastik Bagian Pabrik

    Ngawanohkeun kami state-of-nu-seni CNC machined precision ABS Bagian Plastik - solusi sampurna pikeun sakabéh kaperluan Manufaktur Industri anjeun!Kalayan mesin canggih kami sareng teknisi terampil, kami nyayogikeun anjeun anu pangsaéna dina rékayasa kualitas sareng presisi.

    Janten naha anjeun peryogi prototipe, bets alit atanapi pesenan bulk bagian plastik ABS, téknologi mesin precision CNC kami tiasa ngadamel sadaya kabutuhan manufaktur anjeun - henteu paduli sabaraha ageung atanapi alit.Taroskeun kami ayeuna pikeun langkung seueur ngeunaan kumaha téknologi mesin CNC canggih kami tiasa ngarobih prosés produksi anjeun sareng nyandak bisnis anjeun ka tingkat salajengna!

  • OEM komponén logam machining bagian jasa pabrik aluminium CNC

    OEM komponén logam machining bagian jasa pabrik aluminium CNC

    Jasa machining aluminium CNC kami nawiskeun prosés machining serbaguna anu tiasa ngadamel rupa-rupa bahan kalebet aluminium, kuningan, tambaga, baja sareng seueur deui.Kalayan tim insinyur sareng masinis anu berpengalaman, urang tiasa ngahasilkeun bagian-bagian anu kualitas pikeun spésifikasi pasti anjeun, henteu masalah pajeulitna atanapi volumena.

    Pikeun mastikeun yén kami nganteurkeun bagian kualitas ka konsumén urang, urang ngajaga standar kontrol kualitas ketat sapanjang proses produksi.Tim insinyur sareng mékanika kami sacara saksama mariksa unggal bagian pikeun mastikeun aranjeunna nyumponan spésifikasi anjeun, sareng kami ngan ukur ngirimkeun produk anu lulus tés jaminan kualitas.

  • Custom precision CNC machining produsén jasa bagian kuningan

    Custom precision CNC machining produsén jasa bagian kuningan

    Bagian kuningan mesin CNC adat kami didamel tina bahan kuningan kualitas luhur sareng nganggo téknologi canggih.Tiap komponén persis machined kana spésifikasi diperlukeun, mastikeun tingkat kinerja pangluhurna.Tim ahli kami gaduh pangalaman éksténsif dina industri sareng ngagunakeun kaahlianana pikeun nganteurkeun produk anu kualitas sareng daya tahan anu teu aya tandingan.

  • Ngaropea kualitas dipercaya CNC machining prototipe palastik

    Ngaropea kualitas dipercaya CNC machining prototipe palastik

    Reueus ngenalkeun produk urang - bahan nilon CNC ngolah prototipe plastik!Idéal pikeun sagala rékayasa atawa proyék desain, prototipe ieu dirancang pikeun minuhan standar pangluhurna precision jeung durability.Dirancang kalayan precision dina pikiran, prosés machining CNC kami ensured yén unggal jéntré prototipe ieu crafted kalayan ati-ati.Dijieun tina bahan nilon kualitas luhur, prototipe nawarkeun kombinasi unik kakuatan sarta kalenturan, sahingga idéal pikeun rupa-rupa aplikasi tur pamakéan kasus.Naha anjeun insinyur, desainer, atanapi ngan ukur hobi, prototipe palastik mesin CNC bahan nilon ieu mangrupikeun tambahan penting pikeun alat alat anjeun.Diwangun pikeun nyandak tantangan anu paling hese, sareng daya tahanna ngajamin bakal tahan mangtaun-taun.

  • CNC Machining Aluminium Sandblasting ngaropéa suku cadang Rapid Prototipe

    CNC Machining Aluminium Sandblasting ngaropéa suku cadang Rapid Prototipe

    Pamakéan bagian aluminium machined precision geus steadily ngaronjatna sakuliah rupa industri.Aluminium mangrupakeun logam serbaguna dipikawanoh pikeun softness na, beurat hampang tur durability.Éta ogé pisan malleable sarta gampang pikeun nanganan, sahingga hiji bahan idéal pikeun machining.Aluminium mibanda sipat mékanis impressive jeung sipat termal alus teuing, gampang diakses sarta boga maintainability alus teuing.Dina taun anyar, precision machining bagian aluminium geus jadi beuki populér di widang kayaning aerospace, militér, médis sarta rékayasa industri.

  • Profésional CNC Machining Aluminium Anodized Suku Cadang Prototipe

    Profésional CNC Machining Aluminium Anodized Suku Cadang Prototipe

    Pilari pitulung panggilingan bagian aluminium?Gawé tim ngartos pentingna faktor sapertos waktos, anggaran sareng pangiriman.Ngagambar kana kaahlian urang dina CNC machining aluminium, urang ngamekarkeun prosés produksi unik tur rékayasa custom pikeun minuhan sarat customer.Ku ngagabungkeun téknologi, kaahlian, pangalaman sareng pangaweruh, urang narékahan pikeun ngabédakeun diri tina kompetisi.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2