head_spanduk

Profil Perusahaan

ngeunaan-urang013

Profil Perusahaan

Guangdong Shunde Teamwork Model Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan jasa profésional sareng téknis anu ngahijikeun desain, prototipe sareng produksi bets alit, lukisan semprot, sareng suntikan kapang.Diadegkeun dina 2011, parusahaan geus fokus dina desain industri jeung modeling prototipe pikeun 12 taun.Éta mangrupikeun salah sahiji prototyping profésional panggedéna sareng perusahaan produksi volume rendah di Cina.attracting angka nu gede ngarupakeun konsumén domestik jeung asing kalayan kualitas luhur jeung efisiensi tinggi.

Diadegkeun

Teknisi

Mesin ngolah

Parabot Kami

Kami dilengkepan sajumlah peralatan téknologi tinggi, kalebet pusat mesin CNC precision, mesin ukiran, mesin sandblasting, mesin prototyping gancang laser SLA, mesin vakum molding, pencét hidrolik, mesin shearing, mesin bending, jsb. bengkel cet semprot bébas lebu.

ngeunaan-img-02 (1)
ngeunaan-img-02 (2)

Jurusan

Organisasi urang ngawengku departemén bisnis, departemén manajemén kaamanan, departemén rékayasa, departemén machining CNC, departemén handwork, departemén lambar logam, percetakan jeung departemén palapis, jeung departemén séjén, kalawan kakuatan kuat sarta puluhan teknisi exquisite.

Tim

Tim kami nyayogikeun jasa kelas munggaran pikeun sababaraha industri sapertos mobil, alat-alat listrik, alat-alat olahraga, alat-alat médis, cocooan, sareng komitmen pikeun nyayogikeun prototipe modél kualitas luhur sareng endah pikeun konsumén urang.

ngeunaan-img-01 (2)

Keunggulan Perusahaan

Kauntungan Perusahaan-01 (3)

Budaya Perusahaan

Budaya perusahaan anu saé, karyawan dina kaayaan anu saé, tiasa langkung saé palanggan server.

Kauntungan Perusahaan-01 (2)

Mesin Processing badag

Kalawan 60 mesin processing badag, speed processing téh gancang, sarta pangiriman bisa dilakukeun dina 3-5 poé.

Kauntungan Perusahaan-01 (1)

Sertifikasi

Lulus sertifikasi sistem perlindungan lingkungan.

Keunggulan Produk01

Kaunggulan produk

Laju pamrosésan gancang, biaya rendah, sareng akurasi pamrosésan anu luhur 0.01mm tiasa dihontal.

Rupa-rupa bahan sayogi pikeun mastikeun konsistensi bahan prototipe sareng bahan anu diproduksi sacara masal.

Prototipe ngabogaan rasa kuat kanyataanana, sarta kualitas permukaan bisa ngahontal tingkat kacida luhurna.Saatos polishing, sandblasting, lukisan, percetakan layar sutra, UV, electroplating jeung processing saterusna lianna, pangaruh produksi comparable atawa malah leuwih luhur ti éta produk dihasilkeun ku molds.