head_spanduk

Custom otomotif lambar logam / bagian prototipe logam

Katerangan pondok:

TEAMWORK tiasa nyayogikeun jasa manufaktur suku cadang logam otomotif anu berkualitas tinggi, kalebet pilihan bahan, pamrosésan CNC, bending, las, sareng prosés ngalukis, pikeun mastikeun kualitas sareng presisi prototipe logam otomotif anu nyumponan sarat.

fitur urang

1) jasa manufaktur OEM ODM 2) pasatujuan Rahasia

3) 100% jaminan kualitas 4) waktos kalungguhan gancang-gancang 3 dinten

5) kutipan instan dina 2 jam 6) salempang jasa aftersales bébas


Rincian produk

Tag produk

Perusahaan kami henteu ngan ukur tiasa ngahasilkeun produk di handap ieu, tapi ogé nyayogikeun jasa prototyping gancang pikeun produk éléktronik, bagian alat médis, mesin industri, alat rumah tangga sareng komponén industri anu sanés.Sadaya produk tiasa disaluyukeun OEM / ODM kalayan akurasi dugi ka ± 0.02mm.Sadaya produk parantos lulus sertifikasi ISO9001, kalayan harga anu héran kalapa.Wilujeng naroskeun.

Video

Métode Ngolah

Motong

Mobilngolah lambar logammétode biasana ngawengku handap

Motong

ngagunakeun mesin motong laser atawa mesin shearing pikeun motong lambaran logam kana ukuran bagian diperlukeun.

Ngalipet

Ngalipet

ngagunakeun parabot kayaning mesin bending ngabengkokkeun sarta ngabentuk lambaran logam, sarta ngalakukeun processing bending nurutkeun bentuk jeung sarat tina bagian diperlukeun.

Metal-Stamping

Punching / stamping

ngagunakeun alat-alat saperti pencét punch atawa mesin laser punching pikeun punching liang pikeun punch kaluar liang diperlukeun jeung wangun.

Las

Las

Anggo las gas, las listrik, las laser sareng téknologi sanés pikeun ngalas sareng nyambungkeun bagian-bagian lambar logam pikeun ngahontal struktur sareng kakuatan sadayana.

Surface-treatme

Perlakuan permukaan

kaasup nyemprot, plating Chrome, anodizing jeung métode perlakuan permukaan séjén pikeun ngaronjatkeun penampilan sarta lalawanan korosi bagian lambar logam.

Dina industri otomotif, kami gaduh pangalaman produksi anu beunghar sareng mitra jangka panjang BYD, AMPLE, sareng Foton.

Upami anjeun peryogi téknik prototyping gancang khusus, sapertosprototipe alat médis, prototipe digital parabot imah, urang ogé bisa minuhan sarat Anjeun.Pls ulah ragu ngahubungan kami dinten ieu pikeun meunangkeun cutatan langsung pikeun proyék-proyék anjeun!

Bagian prototipe logam lambar otomotif khusus (1)
Bagian prototipe logam lambar otomotif khusus (2)
Bagian prototipe logam lambar otomotif khusus (3)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami