head_spanduk

Custom CNC Machining Kuningan / Bagian Prototyping Aluminium

Katerangan pondok:

processing logam CNC boga kaunggulan efisiensi tinggi, precision tinggi na repeatability alus.Dina manufaktur modern, pamrosésan logam CNC geus jadi métode processing efisien, tepat jeung otomatis, loba dipaké dina processing mékanis, aerospace, manufaktur mobil, bagian logam manufaktur, ngolah alat éléktronik jeung widang lianna.

fitur urang

1) jasa manufaktur OEM ODM 2) pasatujuan Rahasia

3) 100% jaminan kualitas 4) waktos kalungguhan gancang-gancang 3 dinten

5) kutipan instan dina 2 jam 6) salempang jasa aftersales bébas


Rincian produk

Tag produk

Video

Bahan sadia

● Metal (Aluminium6061-T6, 6063, 7075-T6,5052), Kuningan / Tambaga / Perunggu, Stainless Steel 302, 303, 304, 316, 420), Steel (baja hampang, Q235, 20 #, 45 #) jsb

● Plastik (ABS, Résin, Delrin, PP, pe, PTFE, PC, POM, Acrylic, PA + GF) jsb ...

Jasa Mesin

● Stamping / bending / motong laser machining

● Fixture Machining

● Rapid suntik molding & maot casting

Perlakuan permukaan

● ngagosok,

● Ngalukis

● Chroming

● Ngalukis

● Chroming

● Anodizing

● Brushing

● layar sutra

● Transfer Cai

● motong laser, kulit panutup tékstur

● Sandblasting

● Gilding

● Lukisan UV

Toleransi Gerenal: (+/-Mm)

● CNC Machining: 0,005

● Ngabuburit: 0,005

● grinding (Flatness / in2): 0,003

● ID / OD grinding: 0,002

● Kawat-motong: 0,002

Istilah Pamayaran

● T / T, Paypal, Perdagangan Jaminan jsb ...

Jalan Pangiriman

● Express (DHL, Fedex, UPS, TNT, suweng), Ku Laut, Ku hawa, atawa dina sarat Anjeun

Kapasitas

● Urang tiasa ngalakukeun 500 jam sapoé pikeunmesin CNCpuseur

● 300 jam sapoé pikeun motong laser & bending

● 150 jam sapoé pikeunstamping lambar logampuseur

● 24 jam sapoé pikeun layanan palanggan

Lamun perlu salajengnatéhnik prototyping gancang, sapertosbagian logam lambar custom,bagian percetakan 3d, urang ogé bisa minuhan sarat Anjeun.Pls ulah ragu ngahubungan kami dinten ieu pikeun meunangkeun cutatan langsung pikeun proyék-proyék anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami