head_spanduk

OEM 3D Printing Rapid prototyping SLA SLS Printing Service Produsén di Cina

Katerangan pondok:

Ngenalkeun jasa prototipe gancang percetakan 3D canggih kami, anu kalebet téknologi panganyarna dina percetakan SLA sareng SLS.Tim ahli kami nganggo alat sareng parangkat lunak canggih pikeun ngajantenkeun desain anjeun kalayan akurasi sareng kacepetan anu teu pernah kantos aya.

Ladenan percetakan SLA kami ngagunakeun laser precision tinggi pikeun nyiptakeun géométri kompléks kalayan detil anu saé pisan.Téknologi ieu ngamungkinkeun tim kami ngahasilkeun bagian anu kompleks, resolusi luhur sacara akurat sareng gancang.Kalayan jasa percetakan SLS canggih kami, kami tiasa ngahasilkeun bagian anu fungsional kalayan sipat mékanis anu luar biasa.Nganggo téknologi sintering laser, urang tiasa nyiptakeun komponén anu kuat, awét, sareng tahan panas anu idéal pikeun uji fungsional, produk pamakean akhir, sareng bahkan manufaktur.

fitur urang

1) jasa manufaktur OEM ODM 2) pasatujuan Rahasia

3) 100% jaminan kualitas 4) waktos kalungguhan gancang-gancang 3 dinten

5) kutipan instan dina 2 jam 6) salempang jasa aftersales bébas


Rincian produk

Tag produk

Video

FAQ

Naon percetakan 3D

Naon percetakan 3D?

Percetakan 3D mangrupikeun prosés manufaktur anu ngagunakeun file digital pikeun nyiptakeun objék fisik.Gawéna ku layering bahan babarengan nepi ka bentuk nu dipikahoyong kahontal.Prosésna tiasa nganggo rupa-rupa bahan, sapertos plastik, logam, bahkan tuangeun.produk dicitak 3Danu revolutionizing manufaktur ku ngagunakeun téhnologi manufaktur aditif pikeun nyieun kompléks, desain ngaropéa tur inovatif.Téknologi canggih ieu ngagaduhan seueur aplikasi dina sagala rupa industri.

Naon prototyping gancang

Naon ari prototyping gancang?

Prototyping palastik gancangnyaéta pabrik gancang jeung ongkos-éféktif bagian plastik ngagunakeun téhnologi manufaktur aditif pikeun nyieun prototipe fungsional pikeun nguji sarta evaluasi.Hal ieu dipaké pikeun nguji sarta ngaronjatkeun konsép produk saméméh maranéhna balik kana produksi.Percetakan 3D sering dianggo salaku alat prototyping gancang kusabab kamampuanna pikeun gancang nyiptakeun objék anu tepat.

Custom palastik 3d percetakan prototyping gancang produsén jasa percetakan SLA SLS (1)

Naon percetakan SLA sareng SLS?

SLA sareng SLS mangrupikeun dua téknologi percetakan 3D.

jasa prototipe print SLA (stereolithography).ngagunakeun résin photopolymer pikeun gancang tur akurat ngahasilkeun prototipe.Prosés percetakan 3D-resolusi luhur ieu tiasa nyiptakeun modél anu rumit sareng detil pikeun verifikasi desain.Sintering Laser Selektif (SLS)nyaéta téknologi percetakan 3D anu ngagunakeun laser-daya luhur pikeun ngalembereh bahan bubuk saperti nilon atawa lapisan logam ku lapisan pikeun nyieun objék kuat, kompléks jeung awét.Kadua téknologi dianggo dina prototyping gancang, pamekaran produk sareng manufaktur dina rupa-rupa industri.

Faktor anu kedah dipertimbangkeun nalika milih antara SLS sareng SLA

● Resolusi

● Penampilan

● lalawanan abrasion

● lalawanan mékanis

Faktor anu kedah dipertimbangkeun nalika milih antara SLS sareng SLA

1.What teh téhnologi percetakan 3D neneng?

Kakuatan téknologi percetakan 3D sering gumantung kana bahan anu dianggo sareng aplikasi khusus.Sababaraha téknologi percetakan 3D anu biasa dianggo pikeun ngahasilkeun bagian anu kuat sareng awét kalebet sintering laser selektif (SLS), sintering laser logam langsung (DMLS), sareng pemodelan déposisi lebur (FDM) anu dikuatkeun detil ngagunakeun bahan berprestasi tinggi sapertos serat karbon atanapi serat gelas. .sutra.Nalika nangtoskeun téknologi percetakan 3D mana anu paling cocog pikeun kabutuhan anjeun, pastikeun mertimbangkeun syarat khusus pikeun proyék anjeun.

2.Naha SLS percetakan jadi mahal?

Kusabab téhnologi SLS merlukeun laser-Powered tinggi, tingkat precision tinggi, sarta kontrol ketat sapanjang prosés percetakan, malah printer SLS cheapest leuwih mahal batan modeling déposisi fused (FDM) jeung loba printer stereolithography (SLA).

3. Naon anu kalemahan manufaktur SLS?

Runtah anu langkung luhur tibatan manufaktur aditif anu sanés

Hanjakal, SLS teu ngahasilkeun sababaraha runtah saprak bubuk dina chamber ieu preheated meh bakal sinter kalawan paparan minimal ka laser nu.Ieu bisa ngabalukarkeun séréal partikel dina ranjang bubuk leupas sawaréh ngahiji nu compromises kualitas na keur dipake deui.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami