head_spanduk

Custom Precision CNC Machined Aluminium Sandblasting Bagian Manufaktur

Katerangan pondok:

Logam pilihan dina sagala rupa industri kaasup aerospace nyaéta aluminium kusabab beuratna hampang.Éta kuat, malleable sareng serbaguna, gampang pikeun mesin pikeun diménsi khusus.Nalika anjeun damel sareng tim kami, anjeun tiasa ngarepkeun bagian-bagian precision tinggi anu diproduksi kalayan bantosan tim ahli kami sareng mesin canggih.

fitur urang

1) jasa manufaktur OEM ODM 2) pasatujuan Rahasia

3) 100% jaminan kualitas 4) waktos kalungguhan gancang-gancang 3 dinten

5) kutipan instan dina 2 jam 6) salempang jasa aftersales bébas


Rincian produk

Tag produk

Video

Naon precision CNC machining?

Mesin precisionmanufaktur nyaéta prosés ngahasilkeun-precision tinggi, bagian kompléks ngagunakeun téhnologi motong-ujung jeung prosés.Metoda ieu ngalibatkeun nyoplokkeun bahan tina workpiece pikeun ménta spésifikasi tepat na tolerances.Mesin precision ngagunakeun desain dibantuan komputer canggih (CAD) jeung software manufaktur dibantuan komputer (CAM) pikeun ngaoptimalkeun produksi bagian kompléks.Prosésna dianggo dina sagala rupa industri kalebet aeroangkasa, otomotif, médis sareng éléktronika pikeun ngahasilkeun bagian-bagian kalayan kasabaran anu ketat sareng kualitas luar biasa.Ku ngagunakeun parabot husus, alat-alat jeung kaahlian, machining precision ensures produksi kualitas luhur, bagian dipercaya jeung konsisten pikeun rupa-rupa aplikasi.

Sistim CNC modern datangna dina rupa-rupa konfigurasi digabungkeun, kalawan sababaraha sistem ngahijikeun sakabeh parabot kana hiji Unit, bari batur diwangun ku unit misah interconnected ku Controllers éksternal.Paduli komposisi maranéhanana, kumaha oge, sadaya sistem nyadiakeun automation pikeun rarancang jeung pabrikbagian machined.

software CAD ngahartikeun wates fisik produk, bari software CAM narjamahkeun dimensi ieu kana parentah manufaktur.Paréntah ieu lajeng dimuat kana mesin CNC ku ngagunakeun software pos-processing.Kalayan téknologi ieu,mesin CNCnawarkeun precision tinggi na akurasi, sahingga hiji solusi idéal pikeun sagala rupa industri kaasup otomotif, aerospace jeung alat médis.Kalawan sistem CNC katuhu, kualitas konsisten dijamin, sahingga urang ngahasilkeun bagian sampurna unggal waktu.

manufaktur utama CNC aluminium sandblasted bagian
Kualitas Manufaktur Bagian Sandblasted Aluminium
Precision bagian aluminium supplier kalawan kamampuhan sandblasting
Anjog Produsén komponén Sandblasted Aluminium

Naon pagawean permukaan?

Achieving finish sampurna mangrupakeun konci dina machining CNC, sarta tahap ahir ngalibatkeun pagawean permukaan.Prosés ieu pohara mantuan dina ngaronjatkeun estetika jeung kinerja bagian, sabab bisa ngaleungitkeun distorsi jeung ningkatkeun durability sarta konduktivitas bahan.

● jenis umum perlakuan permukaan machining CNC

A-rupa perlakuan permukaan dipaké dina CNC machining pikeun ngaronjatkeun penampilan, durability jeung kinerja bagian logam.Diajar ngeunaan metodeu populér sareng cara milih anu paling cocog sareng kabutuhan khusus anjeun.

● Bead Blasting: Pikeun tujuan éstétika, blasting manik nyiptakeun tékstur matte dina bagian éta.

● Anodizing Tipe II (jelas atawa warna): Bagian aluminium bisa anodized pikeun ngabentuk lapisan keramik tahan korosi nu bisa patri.

● Palapis bubuk: Lapisan bubuk nyayogikeun palapis anu tangguh, tahan karat pikeun bagian-bagian sareng tiasa diterapkeun kana logam naon waé.

Precision CNC machining aplikasi

Kusabab versatility punjul sarta ongkos-efektivitas, manufaktur precision geus miboga pangsa pasar considerable dina industri manufaktur.Éta kalebet téknologi perkakas mesin precision tinggi anu parantos dianggo dina sauntuyan aplikasi dina sagala rupa widang sapertos otomotif, aerospace sareng industri alat médis.Pamakéan software komputer-dibantuan design (CAD) jeung komputer-dibantuan manufaktur (CAM) dina prosés produksi ensures precision tinggi jeung konsistensi, sahingga manufaktur precision téknik berharga dina manufaktur modern.

● Médis, Dental, jeung Ortopedi

Precision CAD machining penting dina widang médis, nu terus merlukeun parabot anyar alatan kamajuan téhnologis gancang.Metoda ieu dipaké pikeun ngahasilkeun rupa-rupa alat kaasup implants, orthopedics, trays kaamanan, mesin pencitraan, alat-alat panalungtikan sarta leuwih.Katepatan sareng presisi anu luhur ngajantenkeun téknologi anu penting dina pembuatan alat médis.

● Industri otomotif

Pabrikan mobil kedah nyiptakeun prototipe sateuacan ngenalkeun produk énggal ka jalur produksi.Precision CNC machining bisa ngahasilkeun sarta mendesain prototipe kana spésifikasi tepat.Téknologi ngamungkinkeun pabrik pikeun ngévaluasi kamungkinan komponén énggal sareng nyaluyukeun desain pikeun ngahontal prestasi anu optimal bari ngirangan résiko sareng biaya kasalahan dina produk ahir.

● Aerospace jeung Pesawat

Industri pesawat ngandelkeun alat anu akurat pisan, komo kasalahan leutik tiasa nyababkeun karugian ageung.Mesin precision CNC mangrupikeun téknik anu dianggo ku produsén aeroangkasa pikeun ngahasilkeun komponén kompléks sapertos jangjang sareng sistem AC.Prosés ieu ngajamin bagian-bagian anu diproduksi pikeun spésifikasi anu tepat, ngirangan résiko kasalahan atanapi komplikasi nalika operasi perakitan atanapi penerbangan.

Lamun perlu salajengnajasa prototyping gancang, sapertos kualitas luhurmanufaktur lambaran logam, percetakan prototipe 3d, urang ogé bisa minuhan sarat Anjeun.Pls ulah ragu ngahubungan kami dinten ieu pikeun meunangkeun cutatan langsung pikeun proyék-proyék anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami