head_spanduk

Fabrikasi CNC Machining Rapid Prototipe ABS Plastik Bagian Pabrik

Katerangan pondok:

Ngawanohkeun kami state-of-nu-seni CNC machined precision ABS Bagian Plastik - solusi sampurna pikeun sakabéh kaperluan Manufaktur Industri anjeun!Kalayan mesin canggih kami sareng teknisi terampil, kami nyayogikeun anjeun anu pangsaéna dina rékayasa kualitas sareng presisi.

Janten naha anjeun peryogi prototipe, bets alit atanapi pesenan bulk bagian plastik ABS, téknologi mesin precision CNC kami tiasa ngadamel sadaya kabutuhan manufaktur anjeun - henteu paduli sabaraha ageung atanapi alit.Taroskeun kami ayeuna pikeun langkung seueur ngeunaan kumaha téknologi mesin CNC canggih kami tiasa ngarobih prosés produksi anjeun sareng nyandak bisnis anjeun ka tingkat salajengna!

fitur urang

1) jasa manufaktur OEM ODM 2) pasatujuan Rahasia

3) 100% jaminan kualitas 4) waktos kalungguhan gancang-gancang 3 dinten

5) kutipan instan dina 2 jam 6) salempang jasa aftersales bébas


Rincian produk

Tag produk

Video

FAQ ABS

Fabrikasi CNC Machining Rapid Prototipe ABS Plastik Prats Service Factory (1)

1. Naon bagian protoytpe palastik ABS?

ABSbagian prototipe palastikdijieun maké injection molding atawa percetakan 3D pikeun ngahasilkeun sampel produk mimiti pikeun nguji sarta validasi saméméh produksi runtuyan dimimitian.

2. Naon anu ilahar dipaké bagian palastik ABS?

Bagian palastik ABS ilaharna dipaké dina rupa-rupa aplikasi kayaning bagian otomotif, housings alat éléktronik, Toys, blok wangunan, sarta panerapan imah.

3. Naon kaunggulan tina bagian palastik ABS?

Kaunggulan tina bagian plastik ABS kaasup kakuatan tinggi na kateguhan, dampak na panas lalawanan, stabilitas dimensi alus, sarta sipat listrik alus teuing.

Fabrikasi CNC Machining Rapid Prototipe ABS Plastik Prats Service Factory (2)

4. Naon anu kalemahan bagian palastik ABS?

Kalemahan bagian palastik ABS kaasup résistansi cuaca goréng, rigidity, sarta lalawanan scratch.Salaku tambahan, bagian plastik ABS tiasa ngagulung atanapi cacad upami kakeunaan suhu anu luhur pikeun waktos anu panjang.

5. Kumaha bagian palastik ABS dijieun?

bagian palastik ABS bisa dijieun ku rupa-rupa métode kayaning suntik molding, Tonjolan molding na vakum ngabentuk.Molding suntik nya éta métode paling umum, nu plastik ABS molten nyuntik kana rongga kapang, leuwih tiis, lajeng dileupaskeun tina kapang salaku produk rengse.

palastik ABS jeung kaamanan

Pausahaan anu nyieun suku cadang prioritas ngagunakeun bahan anu aman pikeun konsumén.Untungna, palastik ABS mangrupa pilihan non-toksik tur aman nu bisa diasupkeun ku sababaraha cara.Bahanna awét sareng moal ngarecah atanapi ngaleupaskeun bahan kimia anu ngabahayakeun, mastikeun yén éta henteu nimbulkeun résiko kaséhatan pikeun konsumén bari ngajagi komponén anu katutupan.Plastik ABS ogé ramah lingkungan sabab tiasa didaur ulang.Dina ahir siklus hirupna, plastik tiasa dilebur sareng dibentuk deui pikeun ngabentuk bagian énggal, ngirangan biaya produksi sareng ngabantosan lingkungan.Di Teamwork, kami nawiskeun desain bagian plastik ABS khusus sareng jasa pangembangan pikeun nyocogkeun produk sareng kabutuhan anjeun.Taroskeun kami ayeuna pikeun ngabahas proyék anjeun sareng kumaha kami tiasa ngabantosan anjeun.

Mangpaat pikeun plastik ABS

palastik ABS mangrupakeun bahan serbaguna dipaké dina rupa-rupa industri jeung aplikasi.Ieu sababaraha kagunaan umumna:

1. Industri otomotif jeung aerospace - ABS dipaké pikeun nyieun bagian bemper, bagian motong interior jeung dashboards pesawat.

2. Barang rumah tangga - ABS dianggo dina seueur barang rumah tangga sapertos cocooan, jati, sareng perkakas rumah tangga.

3. alat-alat palindung - ABS lambar palastik bisa dipaké salaku bahan lightweight jeung awét nyadiakeun panyalindungan pikeun jalma di olahraga, konstruksi jeung penegak hukum.4. Bagian Listrik sarta Electronic - ABS mangrupakeun insulator alus, sahingga hiji pilihan alus teuing pikeun bagian listrik jeung éléktronik.

5.percetakan 3D- ABS mangrupikeun salah sahiji bahan anu paling sering dianggo pikeun percetakan 3D.Ieu dipikawanoh pikeun kakuatan sarta durability.

6. Sistem Piping - ABS mangrupikeun bahan umum pikeun sistem pipa sapertos drainase, cai limbah sareng sistem ventilasi.

7. Industri médis - palastik ABS dipaké pikeun nyieun parabot médis kayaning masker engapan, incubators, sarta ranjang rumah sakit.Ieu ngan sababaraha conto tina loba kagunaan pikeun plastik ABS.Versatility sarta durability ngajadikeun eta hiji pilihan alus teuing pikeun loba industri jeung aplikasi.

Pabrik prototipe gawé babarengan bisa ngahasilkeun produk prototipe gancang, sarta sakabeh produk bisa ngaropéa ku OEM / ODM.Produkna parantos lulus ISO 9001 sareng sertifikasi anu sanés, mastikeun penjualan langsung ti produsén sareng éféktivitas biaya anu paling luhur dina sadaya jaringan.

Lamun perlu salajengnajasa prototyping gancang, sapertos kualitas luhurbagian lambaran logam, bagian percetakan 3d, urang ogé bisa minuhan sarat Anjeun.Pls ulah ragu ngahubungan kami dinten ieu pikeun meunangkeun cutatan langsung pikeun proyék-proyék anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami