head_spanduk

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

1. jasa naon pabrik prototipe anjeun nyadiakeun?

Kami nganggo téknologi dewasa pikeun nyayogikeun jasa khusus sareng gaduh langkung ti 50 mesin pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.

2. industri naon anjeun ngawula?

Kami ngalayanan konsumén di industri sapertos mobil, robot calakan, alat médis, sareng alat-alat bumi anu luhur.

3. Di nagara mana bisnis utama anjeun dilaksanakeun?

Usaha utama urang berkembang di seueur nagara, khususna di Amérika, Eropa sareng nagara berkembang anu sanés.

4. Naon istilah pembayaran anjeun?

Istilah produksi -50% deposit, kasaimbangan bakal mayar saméméh kiriman.

5. Kumaha ngeunaan waktu pangiriman pikeun sampel atawa produksi?

Waktos pangiriman panggancangna nyaéta 2-5 dinten.

6.What ukuran kadali kualitas aya di tempat pikeun mastikeun precision jeung akurasi purwa?

1.Kalibrasi rutin alat sareng alat anu dianggo dina prosés manufaktur
2.Inspeksi sareng uji bahan sareng komponén sateuacan dipasang
3.Cék kualitas dina prosés dina sababaraha tahapan produksi
4.Anggo alat sareng téknik pangukuran presisi pikeun pariksa dimensi sareng kasabaran
5.Inspeksi ahir sareng uji prototipe réngsé ngalawan spésifikasi desain, nyadiakeun OQC (FAI) inspeksi Laporan.
6.Dokuméntasi prosés kontrol kualitas sareng rékaman pikeun traceability sareng analisa

7.Provide prototipe anjeun kalawan jaminan jasa saatos-jualan.

Ti kiriman nepi ka resi,Kami gaduh manajer perdagangan asing profésional anu tanggung jawab pikeun ngalacak barang dugi ka anjeun nampi.Sanggeus hiji minggu narima barang, urang bakal nuturkeun nepi kana eupan balik anjeun dina ngagunakeun sampel.Upami aya masalah kualitas, kami bakal langsung nangananana, nyayogikeun ukuran anu wajar, sareng nyayogikeun laporan analisis 8D.Pelanggan kahiji nyaéta misi kami!