head_spanduk

OEM Imah Alat Digital Produk CNC 3D Printing Prototipe Pabrik Cina

Katerangan pondok:

Kami mangrupikeun pabrik prototipe alat bumi anu nyumponan standar industri anu luhur.Rentang produk kami kalebet sababaraha jinis prototipe alat bumi, sapertos prototipe alat dapur, prototipe kipas, prototipe oven microwave, prototipe oven, jsb.

fitur urang

1) jasa manufaktur OEM ODM 2) pasatujuan Rahasia

3) 100% jaminan kualitas 4) waktos kalungguhan gancang-gancang 3 dinten

5) kutipan instan dina 2 jam 6) salempang jasa aftersales bébas


Rincian produk

Tag produk

Perusahaan kami henteu ngan ukur tiasa ngahasilkeun prototipe di handap ieu, tapi ogé set lengkep prototipe penampilan pikeun produk éléktronik alat bumi leutik, bagian otomotif, mesin industri, alat rumah tangga, sareng produk sanésna.Sadaya produk tiasa disaluyukeun pikeun OEM / ODM.Sadaya produk parantos lulus sertifikasi ISO9001, kalayan harga anu héran kalapa.Wilujeng naroskeun.

Video

Prototyping Prosés

Ngolah prototipe nyaéta cara gancang nyieun prototipe produk.Tujuan utama pikeun gancang pariksa correctness desain produk, nguji kinerja produk jeung faktor patali séjén, ku kituna pikeun pituduh adjustment prosés jeung optimasi desain saméméh produksi masal.Ngolah piring leungeun biasana diolah kuprocessing CNCalat-alat, nu bisa persis diolah nurutkeun gambar design CAD.Bahan pamrosésan prototipe umum kalebet ABS, PC, PP, PVC, PMMA sareng plastik rékayasa sareng alloy aluminium sareng bahan logam sanés.Ngolah prototipe tiasa ngahasilkeun prototipe produk anu saé sareng akurat, anu tiasa ningalikeun ideu desainer sacara visual, sareng ngagampangkeun uji coba sareng verifikasi kinerja sareng struktur produk.

Keunggulan Kami

TEAMWORK gaduh pangalaman anu beunghar dina industri prototipe alat bumi.Kami nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeunprototyping gancangjeung produksi bets leutik.Jasa kami idéal pikeun prototipe alat anjeun sareng kabutuhan produksi volume rendah.Urang tiasa ngawangun prototipe dina 3 dinten, ti produksi dugi ka perakitan.Urang bisa ngurangan tolerances ketat handap ka 0.01mm pikeun minuhan sarat husus.Kalawan leuwih ti 20 taun akumulasi, TEAMWORK geus cooperated kalawan loba éléktronika konsumén jeung pausahaan home Perkakas di imah jeung di mancanagara, sarta hasil diasupkeun pasar gancang.

Langkung Kasus Konsumén Koperasi

Prototipe Produk Digital Alat Rumah Tangga (2)
Prototipe Produk Digital Alat Rumah Tangga (1)
Home-Appliance-Digital-Prototype-5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami