head_spanduk

NDA

Asupkeun NDA

TEAMWORK mastikeun karusiahan sareng kasalametan gambar pelanggan sareng ngajagi kapentingan perusahaan sareng hak cipta intelektual, TEAMWORK meryogikeun sadaya karyawan nampi pelatihan sateuacan nyandak padamelan na.Salami damel, alat komputer kedah disetel ka modeu offline pikeun gawé bareng sareng prosés produksi urang sareng mastikeun kaamanan inpormasi perusahaan.Perjangjian rahasia bakal ditandatanganan sateuacan nampi gambar palanggan.Kasapukan nondisclosure sering janten bagian penting tina transaksi bisnis, sabab ngajaga kapentingan bisnis anjeun sareng ngahindarkeun karugian kauangan anu teu perlu.

NDA

Visualize prosés produksi

TEAMWORK bakal ngamekarkeun rencana produksi sarta ngirimkeunana deui ka anjeun lamun diperlukeun.Dina prosés produksi, sistem urutan gawé bakal dipaké pikeun ngadalikeun unggal hambalan prosés produksi, sarta jadwal pikeun tiap tugas unggal tim bakal pisan jelas.Sadaya syarat kualitas atanapi palanggan pikeun tiap tahap produksi bakal ditingalikeun dina urutan kerja.Prosés produksi bakal ngawas kamajuan dina waktos sareng masihan anjeun apdet kamajuan.Poto kualitas luhur bakal disayogikeun pikeun rujukan anjeun sateuacan kiriman, sareng kiriman bakal diatur saatos nampi konfirmasi anjeun.Ieu mastikeun yén prosés produksi katingali sareng transparan pikeun sadaya pihak anu kalibet.