head_spanduk

Babagi Kasus: Pabrik Gawé Tim Ngahasilkeun Prototipe Kapsul Inovatif

Pabrik Prototipe Teamwork bangga ngumumkeun parantosan suksés anu unikprototipe alat médis  pikeun klien hargana.Proyék seru ieu nunjukkeun kaahlian urang dina mesin CNC volume rendah,bagian machining transparan,jeung integrasi komponén 3D dicitak.

Nyumponan Tantangan sareng Transparansi

Visi klien dipuseurkeun kana kapsul alat médis anu nawiskeun transparansi lengkep pikeun ningkatkeun fungsionalitas sareng pangalaman pangguna.Pabrik Prototipe Teamwork naros kana tantangan ku ngagunakeun bahan akrilik anu transparan pikeun kapsul sorangan.bahan ieu meticulously machined ngagunakeun low-volume CNCtéhnik, mastikeun dimensi tepat jeung finish flawless.Transparansi akrilik ngamungkinkeun visibilitas anu jelas dina kapsul, unsur anu penting pikeun tujuan anu dimaksudkeun alat.

封面

Branding jeung Finishing Toel

Pikeun ningkatkeun daya tarik visual kapsul sareng identitas merek, logo palanggan sacara ahli dicitak layar dina permukaan.Téhnik ieu nyayogikeun penampilan anu awét sareng profésional bari ngajaga transparansi bagian.

Kontras Elegance kalawan Plastik ABS

Pikeun panel dasar kapsul, tim kami milihbagian palastik ABS.Bahan anu kuat ieu nyayogikeun integritas struktural anu dipikabutuh pikeun alat bari tetep ringan sareng ramah-pamaké.Pikeun ningkatkeun éstétika, panel dasar ABS réngsé kalayan cet gloss bodas murni, nyiptakeun kontras anu canggih sareng pikaresepeun sacara visual sareng kapsul transparan.

Integrasi Seamless Ngaliwatan 3D Printing

prototipe ogé incorporates lokasina strategiskomponén dicitak 3D, mulus terpadu kana rarancang sakabéh.Ieu nunjukkeun kamampuan Teamwork Prototype Factory pikeun ngagabungkeun sababaraha téknik prototyping pikeun hasil anu optimal.Bari rinci husus tina elemen dicitak 3D tetep rahasia, aranjeunna ngawula ka ningkatkeun fungsionalitas jeung pangalaman pamaké tina alat médis.

Pendekatan Kolaboratif Ngahasilkeun Kasuksesan

Pendekatan kolaboratif Pabrik Prototipe Kerja Sama penting pikeun ngalaksanakeun proyék ieu.Urang digawé raket jeung klien, meticulously napsirkeun visi maranéhanana jeung narjamahkeun kana prototipe tangible.Komunikasi kabuka sareng puteran eupan balik kontinyu ngamungkinkeun urang pikeun nyaring desain sareng mastikeun patuh kana spésifikasi klien.

Siap pikeun Majelis

 

Prototipe réngsé ayeuna siap pikeun assembly.iket ngawengku genep screws transparan, sangkan klien pikeun gampang ngumpul kapsul jeung base panel saméméh nguji salajengna jeung evaluasi.

Proyék ieu nunjukkeun komitmen Teamwork Prototype Factory pikeun ngadorong wates dina prototipe alat médis.Kami bungah parantos gawé bareng sareng klien kami anu berharga dina proyék inovatif ieu sareng ngarepkeun kolaborasi sareng aranjeunna pikeun ngawujudkeun visi.

Ngeunaan Pabrik Prototipe Teamwork

Pabrik Prototipe Teamwork mangrupikeun panyadia solusi prototipe gancang, khusus dina mesin CNC volume rendah, percetakan 3D, sareng rupa-rupa téknik prototipe anu sanés di handap:

● lambaran logam fabrikasi:

◎ jasa motong laser

◎ stamping logam

◎ lambar logam ngalipet jeung weld

◎ lambar logam assembly

● suntik molding

● vakum casting

Kami komitmen pikeun nganteurkeun prototipe kualitas luhur dina waktos sareng dina anggaran, ngabina kolaborasi caket sareng klien kami sapanjang sadaya prosés.

KontakPrototipe Prototipe gawé babarengan  ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan prototipe alat médis anjeun sareng ngalaman bédana Kerja Sama!

Alamat: No.9, Xinye 1st Road, LingangPioneer Park, Beijiao Town, Shunde District, Foshan, Guangdong, Cina.

Whatsapp/telepon: +86 18316818582

Email: lynette@gdtwmx.com General Manager


waktos pos: Jun-03-2024