head_spanduk

Miharep anjeun katengtreman sareng kaséhatan salami Festival Parahu Naga

Di Pabrik Prototipe Tim, urang narékahan pikeun ngabina budaya gawé babarengan sareng nangkeup prakték budaya.The Naga Parahu Festival geus approaching sarta kami senang pikeun ngawanohkeun kejutan husus pikeun karyawan kami esteemed!

ASD (2)

Pikeun nyirian kasempetan anu meriah ieu, unggal anggota tim bakal nampi kotak kado anu pikaresepeun anu dieusi ku rupa-rupa bungbuahan musiman anu asak sareng zongzi. Kadaharan ieu henteu ngan ukur nandaan awal usum liburan tapi ogé janten panginget ngeunaan pentingna ngajaga kaséhatan. jeung gaya hirup well-rounded.

ASASD (1)
ASASD (2)

Panutup Perusahaan pikeun Festival Parahu Naga

Kami resep ngumumkeun yén sadaya kantor Pabrik Prototipe Teamwork bakal ditutup dina 10 Junithdina mieling Liburan Parahu Naga.Jam kerja biasa bakal diteruskeun dina 11 Junith.

Kami ajak anjeun ngagunakeun waktos ieu pikeun ngagungkeun sareng anu dipikacinta, ngaraosan festival tradisional Naga Parahu Festival, sareng ngaraosan saréat anu lezat anu kami parantos disayogikeun.

Ngeunaan Festival Parahu Naga

Festival Parahu Naga, ogé katelah Duanwu Jie (dibaca doo-ahn-wu jyeah), nyaéta festival tradisional Cina anu dirayakeun dina dinten kalima bulan lunar kalima.Festival taun ieu bakal dirayakeun dina 10 Junith.

Deeply rooted dina sajarah jeung folklore, festival commemorates kahirupan jeung warisan pujangga dihormat Qu Yuan.Numutkeun legenda, Qu Yuan mangrupikeun pejabat anu satia sareng patriotik anu ngorbankeun dirina pikeun nolak pamaréntahan anu korup.Pikeun nyegah lauk ngahakan awakna, warga lokal ngalungkeun pangsit béas anu dibungkus daun ka walungan.Kalakuan welas asih ieu dipercaya geus nimbulkeun tradisi dahar zongzi, hiji pangsit ketan nikmat dieusian ku bahan gurih atawa amis.

Balap parahu naga: simbol kakuatan sareng persatuan

Salila Festival Parahu Naga, bakal aya balapan parahu naga anu pikaresepeun, sareng tim nyetir parahu panjang anu dihias sacara rumit, nunjukkeun tampilan kerja tim sareng sportivitas.Kaulinan ieu ngalambangkeun usaha heroik warga pikeun nyalametkeun Qu Yuan, sareng ayeuna aranjeunna nunjukkeun pentingna persatuan, ketahanan sareng ngatasi halangan.

Pabrik Prototipe Kerja Tim nganut karagaman budaya

Di Pabrik Prototipe Tim, kami yakin yén nangkep karagaman budaya nguatkeun sumanget tim kami sareng ngadorong inovasi.Ku ngagungkeun Festival Parahu Naga, urang henteu ngan ukur ngahormatan kana tradisi anu dipikacinta, tapi ogé nyiptakeun lingkungan kerja anu langkung inklusif sareng dinamis.

Kami yakin yén karyawan urang bakal ngarasakeun kotak kado buah pikaresepeun tur libur Festival Parahu Naga well-earned.Kami ngarep-arep uih deui kalayan sumanget anu énggal, nyumponan tantangan énggal, sareng teras-terasan gawé bareng pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung saé!

Kami ngarepkeun anjeun gaduh Festival Parahu Naga anu saé!

Kami ngarepkeun sadayana karyawan sareng kulawargana janten Festival Parahu Naga anu gumbira sareng bermakna!

Pabrik Prototipe Kerja Tim

Gawe babarengan mangrupikeun perusahaan prototipe utama anjeun sareng produsén gancang pikeun sadaya kabutuhan desain produk anjeun.Kami ngahususkeun dina nyayogikeun jasa manufaktur khusus pikeun nyumponan sarat khusus anjeun, kalebet mesin CNC  , percetakan 3D

, fabrikasi lembaran logam,vakum casting  jeung molding suntik 

KontakPrototipe Prototipe gawé babarengan dinten ieu ngabahas proyék prototyping Anjeun salajengna jeung ngajajah kumaha urang bisa mantuan Anjeun mawa gagasan inovatif Anjeun pikeun hirup!

Alamat: No.9, Xinye 1st Road, LingangPioneer Park, Beijiao Town, Shunde District, Foshan, Guangdong, Cina.

Whatsapp/telepon: +86 18316818582

Email: lynette@gdtwmx.com General Manager


waktos pos: Jun-06-2024