head_spanduk

Pabrik Prototipe Gawé Tim Aktif Ilubiung dina Kagiatan Bulan Produksi Kasalametan Nasional

Pabrik Prototipe Teamwork aktip milu dina kagiatan Bulan Produksi Kasalametan Nasional.Téma dina Bulan Produksi Kasalametan Nasional taun ieu nyaéta "Sarerea Ngobrol Ngeunaan Kasalametan, Sadayana Bisa Tanggap Darurat - Ngabuka Saluran Kahirupan".

dua (3)

Dina isuk-isuk tanggal 6 Juni jam 11:30, sadaya pagawé Teamwork kumpul di lantai kahiji pikeun ilubiung dina upacara peluncuran Bulan Produksi Kasalametan Juni 2024.

dua (4)

Sadaya karyawan ningali rekaman pidéo tina sababaraha kacilakaan seuneu utama anu disababkeun ku pareum seuneu anu teu leres, ku kituna karyawan tiasa ngartos pentingna pemadaman seuneu anu pas dina waktosna sareng nganggo metode pareum seuneu anu leres.Pareum seuneu buta ngan bakal nganyenyerikeun hate kaayaan seuneu, malah ngabalukarkeun korban jiwa jeung karugian ékonomi.

dua (5)

Pausahaan ogé ngajarkeun karyawan kaahlian survival dasar.

dua (1)

Departemén produksi perusahaan nunjukkeun kumaha ngagunakeun alat pemadam seuneu sareng ngalatih sadaya karyawan nganggo alat pemadam seuneu.

dua (2)

Ngeunaan Pabrik Prototipe Teamwork

Pabrik Prototipe Teamwork mangrupikeun produsén prototipe gancang di Cina.Pausahaan komitmen pikeun nyayogikeun produk sareng jasa kualitas luhur ka para nasabahna bari mastikeun kasalametan karyawan na.Pabrik Prototipe Gawé Tim rutin ngiringan pelatihan kaamanan sareng latihan pikeun mastikeun yén karyawanna siap pikeun kaayaan darurat.

Di Teamwork Model Technology Co., Ltd., kami terang yén unggal desain produk unik, naha éta kami nawiskeun jasa manufaktur khusus pikeun nyumponan sarat khusus anjeun.rentang komprehensif kami tina jasa ngawengku mesin gancang CNC, prototyping lambar logam,percetakan 3D, vakum casting,molding suntik jst.

Kontak Prototipe Prototipe gawé babarengan dinten ieu ngabahas proyék prototyping Anjeun salajengna jeung ngajajah kumaha urang bisa mantuan Anjeun mawa gagasan inovatif Anjeun pikeun hirup!

Alamat: No.9, Xinye 1st Road, LingangPioneer Park, Beijiao Town, Shunde District, Foshan, Guangdong, Cina.
Whatsapp/telepon: +86 18316818582
Email: lynette@gdtwmx.com General Manager


waktos pos: Jun-13-2024