head_spanduk

OEM CNC Aluminium Precision Machining komponén

Katerangan pondok:

Gawe babarengan nyaéta produsén mesin CNC ngarah specializing dina bagian aluminium kualitas luhur pikeun sagala rupa industri kaasup aerospace, médis sarta otomotif.Ngaliwatan rupa-rupa prosés machining kayaning motong, panggilingan, ukiran sarta panggilingan, urang tiasa tukang ngaput bagian aluminium anjeun ka spésifikasi pasti anjeun bari mastikeun produksi efisien sarta ongkos-éféktif.Anjeun tiasa ngandelkeun kami pikeun nganteurkeun bagian prototipe kualitas luhur sareng produk anu ngalaksanakeun saé dina aplikasi khusus anjeun.

fitur urang

1) jasa manufaktur OEM ODM 2) pasatujuan Rahasia

3) 100% jaminan kualitas 4) waktos kalungguhan gancang-gancang 3 dinten

5) kutipan instan dina 2 jam 6) salempang jasa aftersales bébas


Rincian produk

Tag produk

Naha Mesin CNC Idéal pikeun Usaha anjeun?

CNCs, kaasup lathes na pabrik, mangrupakeun alat serbaguna sarta mangpaat pikeun prototyping jeung produksi runtuyan.Alatan versatility anak, pamakéan aluminium dina prosés machining CNC geus ngaronjat sacara signifikan, utamana dina pembuatan bagian CNC lightweight jeungbagian otomotif CNC.

Tilu Prosés Mesin CNC has

1. Prosés motong laser CNC
bahan aluminium bisa éfisién motong kana ukuran ngagunakeun motong laser CNC, hususna keur cadar aluminium badag tur tabung.

2. Prosés panggilingan CNC
Konci pikeun nyieun bagian aluminium kompléks nyaéta ngaliwatan panggilingan, nu mangrupakeun metoda penting dina ngolah aluminium.

3. CNC Ngaktipkeun Prosés
tabung aluminium anu paling éfisién motong ngagunakeun operasi péngkolan, sahingga pikeun produksi efisien bagian aluminium.

Naha nganggo aluminium pikeun mesin CNC?

Gampang pikeun mesin

Aluminium gampang pikeun mesin kusabab stabilitas na.Kalayan alat-alat karbida sareng penyejuk modern, anjeun tiasa ngahontal bérés anu bersih, naha blasting matte manik atanapi finish estetika anodized konsisten anu nyayogikeun résistansi korosi tambahan.

Rasio kakuatan-ka-beurat anu saé

● Kusabab beurat na handap, aluminium mangrupa pilihan alus teuing pikeun ngurangan beurat dibandingkeun logam lianna.

● Sanajan kakuatan tensile aluminium murni kirang ti 100Mpa, éta bisa strengthened ku sababaraha cara.Ieu ngawengku alloying atawa campur jeung elemen séjén pikeun ngaronjatkeun struktur sisikian na.

● perlakuan panas ogé bisa dipaké pikeun nyieun kristal tina ukuran nu tangtu ngaliwatan pemanasan sarta cooling prosés husus.

● hardening karya, nu ngalibatkeun ngahaja deforming logam pikeun ngarobah struktur sisikian na, bisa lumangsung salila perlakuan panas atawa pos-processing, kayaning ku forging.

lalawanan korosi alus teuing

Aluminium mangrupakeun pilihan alus lamun perlu bahan tahan korosi sabab sadia dina sasmita béda.Kusabab kacenderunganna pikeun ngabeungkeut oksigén, éta kirang réaktif tibatan logam sanés sapertos magnésium anu ngoksidasi kana waktosna.Kalayan logam anu kirang réaktif sapertos baja sareng beusi, lapisan oksida ngabentuk anu kirang rawan korosi.

konduktivitas alus teuing

Teu kawas tambaga, nu utamana dipaké pikeun ngalirkeun listrik, aluminium mindeng dipaké dina komponén listrik kusabab affordability sarta beurat hampang.Dina aplikasi kendaraan otomotif sareng listrik, biasana dianggo dina bar beus, kabel batré sareng konektor.Salaku tambahan, konduktivitas termal anu luhur ngajadikeun éta cocog pikeun dianggo salaku tilelep panas sareng dissipation panas.

Bisa didaur ulang

Produksi aluminium boga dampak langgeng dina lingkungan.Nanging, wartos anu saé nyaéta kusabab daur ulang anu luhur, kalolobaan aluminium anu diproduksi masih dianggo.Bahan daur ulang tiasa ngahemat seueur énergi dibandingkeun sareng ngadamel bahan ti mimiti, sareng salami pangotor dikontrol, aranjeunna tiasa dianggo deui sababaraha kali.

Strategi pikeun Mesin Aluminium

Pikeun ngatasi watesan kelembutan aluminium, keuletan sareng konduktivitas termal anu luhur nalika ngagiling, penting pikeun nerapkeun téknik mesin anu leres.Hasil anu épéktip sareng ningkat produktivitas tiasa dihontal ku ngagunakeun téknik anu leres.

● Jalankeun A Precise Feed Rate

Pikeun ngahindarkeun wates kamampuhan mesin anjeun nalika machining aluminium, Disarankeun make speed na feed kalkulator pikeun nangtukeun nilai optimum.Ieu kritis sabab aluminium boga feed husus tighter jeung jandela speed ti bahan séjén.

● Candak A cutter Katuhu

Nalika damel sareng aluminium, pilih alat diaméterna langkung alit sareng RPM langkung luhur pikeun ngahindarkeun masalah defleksi alat.Alat anu kaku penting nalika ngadamel diaméter anu langkung alit.Ogé, nalika nungkulan panjang, chip aluminium unbroken, make cutters carbide kalawan flutes pangsaeutikna.

● Meunangkeun A saeutik Cutter

Nalika damel sareng aluminium, pilih alat karbida kalayan suling langkung sakedik atanapi alat anu diaméterna langkung alit dina RPM langkung luhur pikeun nyegah rebutan.

● Paké Carbide Endmills

Aluminium panggilingan merlukeun rpm dianjurkeun luhur, nu bisa gampang dihontal ku ngagunakeun parabot carbide tinimbang HSS atawa alat kobalt sabab mindahkeun gancang.

● Atur aliran coolant ditangtoskeun

aliran coolant nyukupan speeds up dissipation panas.

Naha aluminium mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun proyék anjeun?

Upami anjeun milarian logam anu gaduh rasio kakuatan-ka-beurat anu luhur sareng gampang dimesinkeun ku mesin CNC, aluminium tiasa janten pilihan anu cocog pikeun proyék desain produk anjeun.Salaku tambahan, alloy aluminium gaduh résistansi korosi anu saé, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun komponén anu kakeunaan lingkungan baseuh.

Ringkesan

Tim gawé babarengan insinyur terampil sarta machinists nyadiakeun kualitas luhurCNC aluminium machiningjasa.Ngagunakeun kaahlian maranéhna, Teamwork bisa rancang bagian aluminium tepat spésifikasi customer.Ahli kadali kualitas mastikeun yén unggal komponén dipariksa sacara saksama sateuacan pangiriman.

Lamun perlu salajengnajasa prototyping gancang, sapertos kualitas luhurbagian lambaran logam,bagian percetakan 3d, urang ogé bisa minuhan sarat Anjeun.Pls ulah ragu ngahubungan kami dinten ieu pikeun meunangkeun cutatan langsung pikeun proyék-proyék anjeun!

OEM precision machined aluminium bagian-CNC manufaktur
Bagian precision aluminium-OEM CNC processing

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami