head_spanduk

OEM precision 3D dicitak bagian logam produsén jasa

Katerangan pondok:

TEAMWORK nganggo printer 3D canggih sareng bubuk logam kualitas luhur pikeun nyiptakeun bagian anu kuat, awét sareng akurat pisan.Urang ngagunakeun sauntuyan powders logam béda pikeun ngahasilkeun bagian dina bahan kayaning baja, aluminium, titanium, tambaga jeung kuningan, mere Anjeun versatility sarta kalenturan pikeun nyieun bagian custom pikeun minuhan kabutuhan husus Anjeun.

fitur urang

1) jasa manufaktur OEM ODM 2) pasatujuan Rahasia

3) 100% jaminan kualitas 4) waktos kalungguhan gancang-gancang 3 dinten

5) kutipan instan dina 2 jam 6) salempang jasa aftersales bébas


Rincian produk

Tag produk

Video

Kamampuhan Post-Processing pikeun Metal 3D-dicitak Bagian

percetakan logam 3Ddina gancangjasa prototypingngalibatkeun ngagunakeun téhnologi manufaktur aditif pikeun nyieun bagian logam kompléks, sangkan produksi gancang jeung ongkos-éféktif prototipe jeung komponén pamakéan tungtung sakuliah rupa-rupa industri.

Percetakan logam 3D precision tinggipenting pisan pikeun prototyping gancang sabab ngamungkinkeun produksi gancang bagian logam kompléks, facilitating verifikasi desain jeung Iteration ongkos-éféktif sakuliah rupa industri, kukituna promosi inovasi jeung efisiensi.

● Mesin: Machining dipaké pikeun miceun sagala kaleuwihan bahan atawa roughness dina bagian dicitak.Prosés ieu ngalibatkeun ngabentuk sareng ngabéréskeun bagian nganggo mesin bubut, giling, atanapi alat mesin sanés.

● ngagosok: Polishing ngalibatkeun smoothing beungeut bagian logam dicitak 3D.Proses ieu tiasa dilakukeun ku tangan atanapi nganggo alat otomatis sapertos sandpaper atanapi roda buffing.

● perlakuan panas:perlakuan panas mangrupa hambalan penting dina pos-processing percetakan 3D logam.Prosésna ngalibatkeun pemanasan bagian ka suhu luhur lajeng laun cooling eta pikeun ngaronjatkeun kakuatan, karasa jeung durability na.

● Palapis bubuk: Palapis bubuk nyaéta téhnik pos-processing dipaké pikeun ngaronjatkeun penampilan bagian logam 3D dicitak.

● Anodizing:Anodizing mangrupikeun prosés nyayogikeun lapisan pelindung sareng hiasan kana bagian logam.Ieu ngawengku pamakéan hiji prosés electrolytic pikeun ngabentuk lapisan oksida dina beungeut bagian.

Metal 3D Printing Bahan Pilihan

titanium: Titanium geus jadi populérpercetakan 3D logam custombahan alatan rasio kakuatan-to-beurat tinggi sarta lalawanan korosi alus teuing.

Beusi sténless:  Percetakan 3D stainless steelnyaéta prosés nyieun objék tilu diménsi ku selektif depositing lapisan bubuk logam jeung fusing aranjeunna babarengan ngagunakeun laser a.Stainless steel nyaéta logam anu kuat sareng awét anu sering dianggo pikeun bagian anu dicitak 3D anu peryogi kakuatan anu luhur, résistansi korosi, sareng kinerja termal anu saé.

Aluminium: 3D dicitak bagian aluminiumdiproduksi ku ngalebur sareng ngahijikeun bubuk aluminium lapisan demi lapisan pikeun ngawangun komponén anu kompleks, hampang sareng awét.Aluminium téh hampang dina beurat sarta boga konduktivitas termal alus, sahingga hiji pilihan populér pikeun komponén kayaning heat sinks anu merlukeun duanana kakuatan sarta dissipation panas.

Kobalt kromium: Kobalt kromium mangrupikeun logam anu cocog sareng bio sareng résistansi korosi anu saé sareng sipat mékanis.Biasana dianggo dina widang médis pikeun pembuatan implan orthopedic.

Tambaga: Tambaga mangrupakeun logam kacida conductive kalawan lalawanan korosi alus teuing jeung sipat termal.

3D dicitak bagian logam produsén: OEM Precision
OEM Produsén: 3D Printing Precision Metal Bagian
OEM Produsén: Precision 3D Dicitak Metal Bagian

Métode Percetakan Logam Mana Anu Katuhu pikeun Kuring?

1. Powder bed fusi (PBF): Powder bed fusi mangrupakeun téhnik percetakan 3D anu ngagunakeun laser atawa sinar éléktron pikeun selektif ngalembereh atawa sinter lapisan bubuk logam.

2. Déposisi Énergi Diarahkeun (DED):Déposisi Énergi Diarahkeun nyaéta prosés percetakan logam anu ngagunakeun busur laser atanapi plasma pikeun ngalembereh kawat logam atanapi stock feed bubuk.

3. Binder Jetting: Binder jetting mangrupikeun prosés anu ngagunakeun binder pikeun ngabeungkeut lapisan bubuk logam pikeun nyiptakeun bagian 3D.Saatos percetakan, bagian-bagian disinter pikeun nyabut binder sareng ngahijikeun logam.

4. Bahan Tonjolan: Ekstrusi bahan mangrupikeun prosés anu nganggo kawat logam atanapi filamén pikeun ngalangkungan nozzle anu dipanaskeun sareng lapisan deposit demi lapisan pikeun ngawangun bagian 3D.

Langkung bagian logam 3D-dicitak

Langkung bagian logam 3D-dicitak

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami