head_spanduk

Service OEM CNC Aluminium Machining Bagian Sandblasting Prototyping

Katerangan pondok:

Gawé tim ngagunakeun téknologi produksi mékanis pikeun prototyping sareng produksi jangka pondok.Urang ngahususkeun dina panggilingan model aslina, pos-processing model plastik jeung logam ngaliwatan vakum casting na CNC machining, sarta nawarkeun Unit bisnis manufaktur gancang.Gawé tim nganggo pusat mesin 5 sumbu canggih anu digabungkeun sareng sistem robotic generasi panganyarna pikeun ningkatkeun throughput sareng mastikeun otomatisasi lancar.Pabrik kami ngarang sareng mesin bagian logam 24/7, sareng kamampuan kami ngamungkinkeun produksi bagian individu sareng séri.

fitur urang

1) jasa manufaktur OEM ODM 2) pasatujuan Rahasia

3) 100% jaminan kualitas 4) waktos kalungguhan gancang-gancang 3 dinten

5) kutipan instan dina 2 jam 6) salempang jasa aftersales bébas


Rincian produk

Tag produk

Video

Alesan milih Aluminium pikeun machining CNC

Aluminium mangrupakeun bahan pilihan pikeun machining alatan sipat impressive na kaasup machinability, kakuatan sarta versatility.Éféktivitas ongkos na ogé ngajadikeun eta idéal pikeun proyék-proyék merlukeun prototipe, produk tungtung-pamakéan, sarta custom molding tooling.Aluminium prototyping gancangngalibatkeun ngagunakeun bahan aluminium pikeun gancang jeung ongkos-éféktif ngahasilkeun bagian prototipe atawa produk, mindeng ngaliwatan métode kayaning percetakan 3D na CNC machining mun éféktif nguji desain na iterate.Whether éta kelas baku atawa kelas aerospace premium, Téhnologi Modél gawé babarengan nyadiakeun kelas munggaran. alloy aluminium pikeunCNC machining aluminiumproyék.Anu ngabédakeun Kerja Sama nyaéta kamampuan pikeun nyumponan tantangan produksi kalayan alat-alat canggih sareng kaahlian anu saé.Kalawan taun pangalaman machining aluminium, tim maranéhanana boga kaahlian pikeun tackle pakasaban sagala.Aluminium nyieun nepi ka 70% tina bahan aranjeunna ngagunakeun, sahingga aranjeunna pikeun nganteurkeun hasil kualitas unmatched ku lolobana pesaing maranéhanana.Gawé babarengan mesin bagian dina speeds breakneck, delivering speeds gancang tanpa compromising sipat bahan.Alat-alat canggihna ogé ngajamin yén bagian-bagian aluminium henteu cacad, ngamungkinkeun aranjeunna sacara konsistén nganteurkeun hasil anu kualitas luhur ka klienna.

mesin aluminium
mesin cnc

Fitur tina Aluminium CNC Machining

1.Korek beurat. Kalawan kapadetan 2,7 gram per centimeter kubik, aluminium mangrupakeun logam hampang anu loba dipaké dina sagala widang kusabab betah transportasi sarta penanganan.Salaku bahan tahan korosi, conductive sareng malleable, versatility na ngajadikeun eta cocog pikeun rupa-rupa aplikasi.

2.Anti korosi.Sipat anti korosi aluminium ngajadikeun eta tahan ka oksidasi, sahingga bahan awét pikeun aplikasi béda.Kamampuhan pagawean na mastikeun umur panjang sababaraha komponén.

3. Konduktivitas. Kamampuh mesin aluminium mangrupikeun faktor utama dina pamakean anu nyebar.Kalenturan sareng kalenturanna ngamungkinkeun nyiptakeun bentuk anu kompleks, janten pilihan populér pikeun sajumlah industri.

4. Résistansi Suhu. Résistansi tiis aluminium méré éta kaunggulan dina ngolah kalenturan dibandingkeun bahan séjén.

Machining Aluminium Aplikasi

Aluminium CNC prototypingloba dipaké dina industri manufaktur nyadiakeun precision tinggi na akurasi ngaliwatan téhnologi machining CNC.Éta parantos janten idéal pikeun seueur aplikasi sapertos alat-alat bumi, médis, otomotif, sareng industri sanésna anu ngabutuhkeun komponén anu hampang sareng kuat.

● Industri

Sektor industri ngagunakeun prototyping aluminium pikeun nyiptakeun komponén mesin, bantalan sareng gear.Dibikeun kelestarian sareng daya tahan ngalawan setrés sareng karusakan, aluminium mangrupikeun bahan anu cocog pikeun aplikasi industri.

● Éléktronik

Industri éléktronika ngagunakeun aluminium CNC prototipe pikeun ngahasilkeun komponén kritis kayaning housings, sinks panas jeung kurung.konduktivitas termal aluminium urang alus teuing ngajadikeun eta bahan idéal pikeun dissipating panas dihasilkeun ku alat éléktronik.

● Otomotif

Aluminium CNC prototyping loba dipaké dina industri otomotif pikeun nyieun komponén penting kayaning blok mesin, calipers marake, komponén gantung jeung huluna silinder.Lightness, kakuatan sarta konduktivitas termal alus teuing ngajadikeun eta pilihan kahiji dina widang ieu.

● Médis

Aluminium CNC prototyping loba dipaké dina widang médis pikeun rancang rupa-rupa parabot médis kaasup instrumen bedah, alat diagnostik na implants.Biokompatibilitas aluminium sareng betah sterilisasi ngajantenkeun bahan idéal pikeun dianggo dina setélan médis.

● Aerospace

Aluminium CNC prototyping loba dipaké dina aerospace pikeun ngahasilkeun komponén lightweight tur tahan banting kayaning gear badarat, komponén airframe, komponén mesin jeung sistem kontrol.Bahanna disukai ku industri pikeun rasio kakuatan-ka-beurat anu saé sareng résistansi korosi.

● Barang Konsumsi

Aluminium CNC prototyping loba dipaké dina pembuatan produk konsumen kayaning jati, cahaya jeung panerapan imah.Ieu alatan versatility aluminium, nu bisa gampang dijieun kana wangun béda jeung desain pikeun minuhan sarat rupa produk konsumen.

Lamun perlu salajengnajasa prototyping gancang, sapertos kualitas luhurbagian lambaran logam,bagian percetakan 3d, urang ogé bisa minuhan sarat Anjeun.Pls ulah ragu ngahubungan kami dinten ieu pikeun meunangkeun cutatan langsung pikeun proyék-proyék anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami