head_spanduk

Komponén palastik jeung logam pakakas médis, prototipe penampilan

Katerangan pondok:

Fitur produk: permukaan lemes, anti ultraviolét, anti sidik, euweuh burr, penampilan caang, workmanship exquisite, warna bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh anjeun.processing-precision tinggi, kapang-gratis, ongkos-hemat, pangiriman gancang, rojongan pikeun sampel asup jeung kustomisasi bets leutik.

fitur urang

1) jasa manufaktur OEM ODM 2) pasatujuan Rahasia

3) 100% jaminan kualitas 4) waktos kalungguhan gancang-gancang 3 dinten

5) kutipan instan dina 2 jam 6) salempang jasa aftersales bébas


Rincian produk

Tag produk

Perusahaan kami henteu ngan ukur tiasa ngahasilkeun produk di handap ieu,tapi ogé bisa ngahasilkeun prototipe pikeun produk éléktronik, bagian otomotif, mesin industri, panerapan rumah tangga, jeung produk lianna.Sadaya produk tiasa disaluyukeun pikeun OEM / ODM.Sadaya produk parantos lulus sertifikasi ISO9001, kalayan harga anu héran kalapa.Wilujeng naroskeun.

Video

Naon fungsi prototipe alat médis?

Theprototipe alat médismodel mangrupa léngkah munggaran dina verifying feasibility produk alat médis.Ieu mangrupikeun metode anu paling langsung sareng efektif pikeun mendakan cacad desain alat sareng produk médis, sareng tiasa dironjatkeun dugi ka cacad tina prototipe individu kapanggih.Mindeng, ngan sajumlah leutik percobaan ngalir nembongkeun yen processing bets teu cukup pikeun ngaronjatkeun produk.Desain prototipe alat médis teu bisa sampurna.Sakali cacad kapanggih, éta bisa jadi teu langsung dipaké dina produksi médis skala leutik, wasting waktu, tanaga gawé, jeung sumber bahan.Ku ngan ukur ngahasilkeun sajumlah leutik conto alat médis, siklus produksi pondok, konsumsi tanaga sareng sumber bahan leutik, sareng kakurangan dina desain produk sareng produksi tiasa gancang dipendakan, anu nyayogikeun dukungan anu cekap pikeun ningkatkeun produksi masal. produk prototipe alat médis.

Médis precision machiningngalibatkeun produksi komponén kompléks pikeun alat médis kalayan spésifikasi-precision tinggi, mastikeun akurasi sarta kualitas pikeun aplikasi kritis dina widang médis.Profesional anu berpengalaman ngagunakeun téknologi canggih pikeun ngarengsekeun prosés profésional ieu.bagian médis CNCmangrupakeun komponén direkayasa precision pikeun alat médis nu mastikeun reliabiliti, kaamanan jeung kinerja dina aplikasi kasehatan.mesin CNCbagian penting pisan dina alat médis, mastikeun kinerja tepat jeung dipercaya.Ti instrumen bedah ka alat-alat Imaging, komponén CNC maénkeun peran konci dina téhnologi kasehatan.

Métode ngolah utama prototipe alat médis

Ngolah CNC:

Parabot mesin CNC dipaké pikeun ngadalikeun parabot mesin CNC pikeun motong, ukiran sarta ngolah lianna.Cai mibanda kaunggulan precision tinggi, efisiensi tinggi, sarta repeatability alus.Hal ieu mindeng dipaké pikeun nyieun kompléks ngawangun sartabagian machining-precision tinggi.

percetakan 3D

Ku superimposing jeung nyitak model CAD 3D lapisan ku lapisan, model akurat bisa dihasilkeun.Kaunggulan tinapercetakan 3Dsiklus produksi pondok, teu kudu motong jeung téhnik processing séjén, sarta rojongan pikeun sababaraha pilihan bahan, jeung sajabana, tapi disadvantage nyaeta akurasi relatif low, sarta model prototipe dijieun dina alat-alat médis kalayan sarat precision tinggi bisa jadi teu. cocog.

Upami anjeun peryogi adatprototyping gancangtéhnik,sapertos prototipe bagian otomatis,prototipe digital parabot imah, urang ogé bisa minuhan sarat Anjeun.Pls ulah ragu ngahubungan kami dinten ieu pikeun meunangkeun cutatan langsung pikeun proyék-proyék anjeun!

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami