head_spanduk

Precision lambar logam laser motong jasa produsén

Katerangan pondok:

Wilujeng sumping di jasa motong laser lambar logam kami!téhnologi motong laser kami nyadiakeun metoda motong non-kontak nu ensures bahan moal cacad atawa ruksak.Kalayan téknologi kami, kami nawiskeun rupa-rupa jasa motong, nyayogikeun kasabaran motong sareng kualitas ujung pikeun aplikasi naon waé.Kamampuhan urang dibasajankeun jasa motong kompléks pikeun desain kalawan sababaraha liang jeung wangun kompléks, mun bagian gedé kalawan kirang jéntré.Urang ngajamin kualitas, efisiensi jeung ongkos-efektivitas, sahingga urang idéal pikeun duanana produksi bets badag sarta leutik.Hubungi kami ayeuna pikeun pangalaman motong laser kelas munggaran.

fitur urang

1) jasa manufaktur OEM ODM 2) pasatujuan Rahasia

3) 100% jaminan kualitas 4) waktos kalungguhan gancang-gancang 3 dinten

5) kutipan instan dina 2 jam 6) salempang jasa aftersales bébas


Rincian produk

Tag produk

Video

Sajarah Lambaran Metal motong laser

Precision lambar logam laser motong jasa produsén (1)

Usaha munggaran pikeun motong logam nganggo laser ngalibatkeun panggunaan laser karbon dioksida (CO2).Mesin laser awal ieu kawilang laun sareng terbatas dina kamampuan pikeun motong lembaran logam anu langkung kandel.Sanajan kitu, sakumaha téhnologi terus ngamekarkeun, kakuatan kaluaran lasers geus ngaronjat, sakumaha boga kamampuh pikeun persis ngadalikeun beam.

Produsén jasa motong laser lambar logam precision (2)

Dina taun 1980-an, laser solid-state dikembangkeun anu ngagunakeun bahan kristalin tinimbang gas.Laser ieu ngahasilkeun kakuatan kaluaran anu langkung luhur sareng langkung éfisién tibatan laser CO2.Ku taun 1990-an, laser serat dikembangkeun.Lasers ieu nganggo kabel serat optik pikeun nganteurkeun sinar laser ka sirah motong, sahingga sistem leuwih efisien.

Kiwari, modernmotong laser lambar logammesin anu komputer dikawasa pikeun nyadiakeun motong precision kalawan distorsi termal minimal.Éta sanggup motong rupa-rupa bahan, kaasup baja, aluminium, tambaga, jeung kuningan;sarta bisa motong rupa-rupa thicknesses, ti ipis kana piring kandel.

Alternatif pikeun motong laser

1.Water jet motong

2. motong plasma

3. Nyukur

4. Pukulan

5. motong abrasive

Metal laser motong Daptar Bahan

1.CO2 Lasers - Ieu jenis paling umum tina lasers dipaké dina motong lambar logam, sanggup motong rupa-rupa bahan ti ipis ka pelat kandel.

2. Serat lasers - aranjeunna jadi beuki loba populér di motong logam alatan kakuatan tinggi maranéhanana sarta efisiensi tinggi, nu bisa ngakibatkeun speed motong gancang sarta kualitas motong luhur.

3. Nd: YAG Lasers - Ieu dipaké pikeun motong logam kandel tur mindeng dipaké dina setélan industri mana precision tinggi anu diperlukeun.

4. Excimer Lasers - Ieu lasers gas husus dipaké pikeun motong logam ultra-ipis jeung bahan séjén anu hese motong jeung tipe séjén lasers.

Pilihan laser bakal gumantung kana sarat husus tina aplikasi motong lambar logam, kayaning ketebalan sarta jenis logam keur motong, laju motong diperlukeun tur akurasi, sarta anggaran sadia pikeun parabot.

Atawa anjeun merlukeun leuwihjasa motong laser, stamping lambar logam,lambar logam prototyping jeung las, atawabending prototyping, urang ogé minuhan ekspektasi Anjeun!Kéngingkeun kutipan instan Ayeuna!

Peryogi salajengnatéhnik prototyping gancang, sapertosPrototipe mesin CNC,3d percetakan logam palastik, urang ogé bisa minuhan sarat Anjeun.Pls ulah ragu ngahubungan kami dinten ieu pikeun meunangkeun cutatan langsung pikeun proyék-proyék anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami