head_spanduk

Video Produk

Lambaran Metal Fabrikasi jasa motong laser

Di pabrik urang, urang ngahususkeun dina nyadiakeun lambaran logam fabrikasi jeung jasa motong laser ka rupa-rupa industri.Alat-alat canggih sareng teknisi terampil kami ngamungkinkeun kami pikeun nganteurkeun produk logam kualitas luhur anu nyumponan spésifikasi pasti para klien kami.Naha éta komponén logam lambar khusus atanapi bagian laser-cut kompleks, kami gaduh kaahlian sareng téknologi pikeun ngajantenkeun desain anjeun kalayan akurasi sareng efisiensi.

MERK NEW mesin CNC anjog

Kami gumbira ngumumkeun yén kami nembé nampi alat-alat CNC berprestasi tinggi kalayan kamampuan motong efisien sareng kualitas permukaan anu saé, nyayogikeun kami sarana pikeun nyumponan rupa-rupa sarat machining sareng ngabantosan anjeun ngahontal efisiensi optimal sareng kualitas minuhan kabutuhan processing Anjeun.

CNC ngolah ABS cangkang palastik

CNC ngolah cangkang plastik ABS mangrupikeun cara anu saé pikeun nyiptakeun produk anu awét sareng kualitas luhur.ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) mangrupikeun termoplastik populér anu dipikanyaho ku kateguhan sareng résistansi dampak, ngajantenkeun bahan anu idéal pikeun rupa-rupa aplikasi.Nalika digabungkeun jeung precision of CNC machining, ABS bisa disulap jadi intricate, bagian-kinerja tinggi nu minuhan kabutuhan husus produk Anjeun.Salah sahiji kaunggulan konci ngagunakeun CNC machined ABS nyaéta tingkat precision jeung akurasi nu bisa dihontal.CNC machining ngamungkinkeun pikeun tolerances incredibly ketang jeung desain intricate, mastikeun yén unggal bagian dihasilkeun kalayan konsistensi jeung kualitas utmost.Ieu hususna penting pikeun produk anu meryogikeun bentuk kompleks, detil anu saé, atanapi ukuran anu tepat.Salian precision, CNC machined ABS nawarkeun sipat mékanis alus teuing.ABS dipikanyaho pikeun kamampuanna nahan setrés sareng dampak anu luhur, janten pilihan anu tiasa dipercaya pikeun produk anu kedah tahan dina kaayaan anu tangguh.Naha éta casing pelindung pikeun alat éléktronik atanapi komponén pikeun mesin tugas beurat, ABS tiasa nyayogikeun kakuatan sareng daya tahan anu diperyogikeun pikeun padamelan éta.

bagian alloy aluminium diolah ku CNC

Fokus dina ngolah rupa prototipe jeung bets leutik komponén logam, malikkeun paling otentik status processing dina loka pikeun reference.One sahiji kaunggulan konci processing logam CNC pikeun bagian alloy aluminium nyaéta precision nu eta nawarkeun.Kalawan kamampuhan pikeun program spésifikasi pasti kana komputer, mesin CNC konsistén bisa ngahasilkeun bagian kalawan tolerances incredibly ketat.Tingkat akurasi ieu penting, khususna dina industri sapertos aerospace sareng otomotif, dimana simpangan pangleutikna tiasa gaduh akibat anu signifikan.

Microwave cavities tampilan téhnologi gambar jero.

Ngagambar jero mangrupikeun salah sahiji prosés anu paling seueur dianggo dina ngabentuk lambaran logam.Salian ti dianggo dina seueur séktor sanés, éta diterapkeun dina otomotif, jati, dapur, industri listrik.TEAMWORK mangrupikeun pabrik profésional pikeun sababaraha jinis bagian anu ditarik jero di Cina.

Jero spcc manteng nyaeta 225mm, Lambaran fabrikasi logam.

Di (TEAMWORK), kami khusus dina fabrikasi lembaran logam pikeun sagala rupa industri, kalebet séktor perkakas rumah tangga.Kalayan alat-alat canggih sareng tenaga kerja anu terampil, kami sanggup ngahasilkeun bagian logam anu dicap anu cocog sareng kabutuhan unik para klien kami dina industri alat.

Custom Cnc Machining Service Kuningan / Bagian Prototyping Aluminium

processing logam CNC boga kaunggulan efisiensi tinggi, precision tinggi na repeatability alus.Dina manufaktur modern, pamrosésan logam CNC geus jadi métode processing efisien, tepat jeung otomatis, loba dipaké dina processing mékanis, aerospace, manufaktur mobil, bagian logam manufaktur, ngolah alat éléktronik jeung widang lianna.

prosés manufaktur suntik molding palastik

Molding suntik ngalibatkeun prosés injecting bahan molten, biasana plastik, kana kapang a.Molds dirancang nurutkeun bentuk diperlukeun tur bisa ngahasilkeun rupa-rupa produk ti bagian plastik leutik nepi ka bagian otomotif badag.Versatility ieu ngajadikeun injection molding pilihan populér pikeun pabrik sakuliah rupa-rupa industri.