head_spanduk

QC

Kontrol kualitas

Pikeun ningkatkeun kualitas produk atanapi jasa, nyumponan kabutuhan palanggan, ngirangan biaya sareng ningkatkeun efisiensi, TEAMWORK parantos ngadopsi sababaraha ukuran kontrol kualitas anu efektif.

✧ Léngkah munggaran: Saatos kami nampi kutipan gambar anjeun, insinyur produksi urang marios data sareng syarat prosés produksi, sareng nyayogikeun DFM upami diperyogikeun.

✧ Léngkah 2: TEAMWORK ngadopsi sistem kontrol bahan baku, sareng ngalaksanakeun pamariksaan sareng nampi sadaya bahan sateuacan disimpen pikeun mastikeun yén sadaya bahan anu urang mésér sapinuhna nyumponan spésifikasi palanggan.Upami diperlukeun, kami ogé nyadiakeun sertipikat bahan salaku buktina.

✧ Lengkah 3: Salila prosés produksi, TEAMWORK ngagunakeun bagan alur prosés pikeun ngawas sareng mariksa diri sadaya tautan produksi.Kami mastikeun nuturkeun léngkah ieu pikeun mastikeun kualitas sareng ngajamin yén bagian anu diproduksi ku TEAMWORK nyumponan spésifikasi pasti anjeun.

Lengkah 4: TEAMWORK ogé ngadukung nyayogikeun Laporan Inspeksi OQC (FAI) sateuacan kiriman upami diperyogikeun.

✧ Lengkah 5: packing Aman, guna mastikeun transportasi aman tur ngahindarkeun karuksakan kana barang.TEAMWROK bakal ngaropea bungkusan nurutkeun ukuran béda barang.Sateuacan bungkusan, unggal bagian bakal ditandaan ku nomer barang sareng nomer pesenan mésér pikeun idéntifikasi palanggan.

bungkusan

✧ Lengkah 6: Ngeunaan jasa saatos-jualan, TEAMWORK bakal ngalacak prosés kiriman ti kiriman ka resi, sareng nyayogikeun dukungan dugi ka anjeun nampi barang.Upami aya masalah kualitas sareng produk anu ditampi, kami bakal damel raket sareng anjeun pikeun ngabéréskeun masalah sareng nyayogikeun laporan analisis 8D.

Naha milih gawé bareng sareng TEAMWORK pikeun ngahémat waktos, artos, tenaga kerja sareng hariwang?Jawabanna aya dina kadali kualitas anu ketat sareng tim profésional.

Tim QC01 (1)
Tim QC01 (2)
Tim QC01 (3)