head_spanduk

Lambaran Metal fabrikasi Aluminium dipager laser motong Bending Stamping Bagian

Katerangan pondok:

Jelajahi prosés dasar fabrikasi logam lambar sareng seueur aplikasi anu tiasa ngamangpaatkeunana.Proses ieu penting pikeun nyiptakeun prototipe fungsional sareng bagian pikeun sababaraha industri.Diajar ngeunaan téhnik aub dina Nyiapkeun lambar logam pikeun fabrikasi jeung ciri umum maranéhanana.

fitur urang

1) jasa manufaktur OEM ODM 2) pasatujuan Rahasia

3) 100% jaminan kualitas 4) waktos kalungguhan gancang-gancang 3 dinten

5) kutipan instan dina 2 jam 6) salempang jasa aftersales bébas


Rincian produk

Tag produk

Video

Konsep pikeun Lambaran Metal Fabrikasi

Fabrikasi logam lambarnyaéta prosés manufaktur konci pikeun nyieun bagian fungsional jeung prototipe di sagala rupa industri.Ieu ngawengku Nyiapkeun motong lambar logam jeungngabentuk lambaran logam, ngamangpaatkeun rupa téhnik kayaning bending, las sarta ngabentuk.The versatility jeung durability lambar logam ngajadikeun eta bahan idéal pikeun produksi komponén kayaning enclosures, kurung jeung struktur.

Prototipe lambar logammangrupakeun sampel dihasilkeun pikeun nguji rarancang jeung kinerja lambar logam products.Sheet prototipe logam anu kritis pikeun nguji sarta pemurnian desain saméméh produksi pinuh.Prototipe ieu ngamungkinkeun para insinyur ngira-ngira pungsionalitas, pas, sareng bentuk produk pikeun mastikeun yén éta nyumponan spésifikasi.

Téhnik Fabrikasi Lambaran Metal

Pikeun ménta produk ahir, bagian ngaliwatan prosés béda gumantung kana sarat proyék.Ku marios daptar di handap ieu, anjeun tiasa familiarize diri sareng téknik fabrikasi lambaran logam umum.

motong laser

● motong laser mangrupakeun cara tepat jeung efisien pikeun motong bahan kayaning logam, jeung plastik.

● The laser beam heats na vaporizes bahan, ninggalkeun ujung bersih.

● Hal ieu loba dipaké dina manufaktur, otomotif, industri aerospace jeung nu panganyarna pasar hobbyist.

lambaran-logam-bending

Ngalipet

● mesin bending ilaharna dipaké pikeun ngabengkokkeun lambar logam kana wangun dipikahoyong.

● Prosésna ngalibatkeun positioning logam dina mesin jeung stamping nu bends maké paeh sarta tekenan hidrolik.

● Metoda ieu ilahar dipaké pikeun ngabentuk housings éléktronik.

Stamping

● Ngagunakeun parabot jeung paeh, hiji kosong lambar logam kabentuk kana bentuk nu dipikahoyong dina pencét stamping.

● Metoda ieu kacida adaptable, sabab sanggup nyieun struktur kompléks ngaliwatan punching terusan.

● Téhnik anu biasa dianggo nyaéta flanging, embossing, stamping, punching sareng embossing.

● Bari dipaké dina loba aplikasi, éta paling ilahar dipake dina bagian awak otomotif tur kurung logam.

jero-gambar-partsxzvxzb

Ngagambar Jero

● Fabrikasi logam lambar ngalibatkeun mencét logam kana paeh husus atawa ngagambar kana wangun husus maké punches.

● prosés ieu diperlukeun nalika stamping teu bisa dipigawé sabab jero diperlukeun bagian ngaleuwihan diaméter na.

● téhnologi nu bisa dipaké pikeun nyieun sauntuyan produk, kaasup tilelep dapur, alat médis sarta tanki gas otomotif.

Las

Rékayasa lambaran logam ngalibatkeun prosés dasar anu disebut las, anu dianggo pikeun ngagabung potongan lambar logam anu béda kana hiji bagian.Prosésna ngalibatkeun pemanasan potongan logam ka titik leburna, teras nganggo obor pikeun ngahiji.Welding penting pisan pikeun nyieun desain lambar logam kompléks, nyadiakeun kakuatan sarta durability kana produk ahir.

Bahan jeung Finishing Lambaran Metal

Bahan Lambaran Logam

Gumantung kana fabrikasi jeung sarat aplikasi, komposisi lambar logam bisa rupa-rupa.Logam multifungsi anu paling seueur dianggo dina sababaraha aplikasi nyaéta baja sareng aluminium.

● Aluminium

Aluminium, bari leuwih lemah batan baja, masih pilihan alus kusabab beurat na torek.Daya tahanna ngajadikeun éta cocog pikeun kulkas, atap, rékayasa aeroangkasa sareng seueur deui, khususna dina iklim tiis.

● Waja

Awét sarta fléksibel, baja asalna dina loba bentuk: stainless steel, baja galvanized, baja karbon, sarta baja beusi hideung.

● Tambaga

Salian penampilan pikaresepeun na, tambaga ogé kacida conductive sarta korosi-tahan, sahingga bahan serbaguna pikeun rupa-rupa aplikasi.

● Kuningan

Kalayan sipat akustik anu saé sareng résistansi korosi, kuningan parantos janten bahan pilihan dina pembuatan alat-alat pemadam kebakaran, alat musik sareng rupa-rupa asesoris sareng komponenana.

Lambaran logam pagawean

Perawatan permukaan lambaran logam tiasa mangaruhan pisan umur sareng fungsionalitasna.Bahan anu béda butuh bérés anu béda pikeun nolak korosi sareng ngajaga integritasna.Ningali katerangan lengkep ngeunaan bérés umum, kalebet pilihan grit sareng warna, dina halaman kami dina bérés.

Lambaran logam bisa sadia dina rupa-rupa finish permukaan, nu sarupa jeung nu dipaké dina prosés manufaktur logam lianna.Jinis finish cocog pikeun bagian nu tangtu gumantung kana sarat unik sarta sipat bahan dipilih.

Tempo babandingan lambar logam rengse umum di handap.Upami anjeun hoyong pedaran lengkep, roughnesses, kelir, grits jeung gambar unggal finish, mangga buka kaca Surface rengse.

Ngabandingkeun pagawean lambar logam

● Bead blasting

Katerangan: A matte konsisten atanapi satin finish permukaan bisa dihontal ku blasting abrasives, kayaning manik kaca, onto bagian dina laju luhur.

Aplikasi: Téhnik ieu utamana dipaké pikeun alesan estetika jeung nyiapkeun beungeut pikeun palapis.Ieu aya dina rupa-rupa séréal kasar, nu nunjukkeun ukuran partikel beungeut bombardment.Anodizing ogé bisa digabungkeun pikeun versatility ditambahkeun.

● Bubuk palapis

Katerangan: Lapisan polimér pelindung diterapkeun kana permukaan bagian nganggo palapis bubuk.

Aplikasi: Sandblasting tiasa dianggo babarengan sareng logam pikeun tujuan hiasan sareng pelindung.

● Anodizing

Katerangan: Prosésna sacara éléktrokimia ngabentuk palapis oksida anu tahan dina rupa-rupa bahan, biasana aluminium.

Aplikasi: Téhnik ieu tiasa ningkatkeun résistansi korosi sareng penampilan bahan sapertos aluminium, titanium, séng, sareng magnesium.

● palapis konversi Chromate

Katerangan: Metode immersing bahan kayaning aluminium, titanium, séng jeung magnésium dina mandi kimiawi nyiptakeun palapis pelindung sarta ngaronjatkeun penampilan na, mindeng disebut alodine atawa pilem kimiawi.

Aplikasi: Pamakéan fungsional disarankeun pikeun aplikasi hiasan pikeun hasil anu pangsaéna.

● Brushing

Katerangan: A finish satin bisa dihontal dina surfaces logam ku brushing bahan kalawan grit dina arah tunggal.

Aplikasi: Lamun datang ka bagian customer-nyanghareup, brushing mindeng dipaké pikeun tujuan estetika.Ieu éféktif hides processing defects.

● Brushing + electropolishing

Katerangan:Bagian logam disikat pikeun tujuan éstétis teras dipoles nganggo prosés éléktrokimia pikeun pasif, deburr sareng ngagosok.

Aplikasi: Idéal pikeun ngahontal smoothness mikroskopis, brushing jalan ogé dina paling logam, sanajan ilahar dipaké dina stainless steel.

Aplikasi Industri Bagian Fabrikasi Logam Lambaran

● Kaséhatan

Sarat katepatan alat médis merlukeun solusi anu kuat sareng deteksi kasalahan desain.Pikeun nyumponan kabutuhan ieu, rékayasa lambaran logam biasana dianggo dina prototyping sareng manufaktur mesin MRI ogé scalpels sareng instrumen bedah.Otomatisasi prosés ieu tiasa dianggo pikeun ningkatkeun akurasi sareng ngaminimalkeun kasalahan manusa nalika manufaktur alat médis.

● Parabot

Lambaran logam dipaké dina sagala rupa bagian pakakas, kaasup housings, drum jeung sistem refrigeration.Bari aluminium sarta baja bubuk-coated geus populér saprak mimiti, trend panganyarna geus brushed panerapan stainless steel.The versatility jeung durability lambar logam ngamungkinkeun pikeun maénkeun peran penting dina loba industri.

● Otomotif

Pamakéan fabrikasi lambar logam ngagampangkeun desain otomotif anu inovatif ku cara nyayogikeun aksés kana bahan kelas produksi.Kamampuhan ngabentuk logam téhnologi mantuan nyieun pigura tepat tina lambaran logam ipis.Hasilna, operasi stamping sareng laser dianggo dina sababaraha komponén otomotif, kalebet tiung, fender, panél samping sareng atap, sadayana mangrupikeun produk tina lambaran logam.

● Aerospace

Manufaktur pesawat ruang angkasa kompléks jeung komponén pesawat merlukeun precision tinggi jeung métode manufaktur unik.Fabrikasi logam lambar khusus ngamungkinkeun pikeun ngahasilkeun komponén hampang anu nyumponan standar ketat industri aerospace.Aluminium jeung baja bisa digabungkeun pikeun nyieun desain kompléks ku ngagunakeun métode leuwih efisien sarta tolerances tighter.

Lamun perlu salajengnatéhnik prototyping gancang, sapertosPrototipe mesin CNC,3d percetakan logam palastik, urang ogé bisa minuhan sarat Anjeun.Pls ulah ragu ngahubungan kami dinten ieu pikeun meunangkeun cutatan langsung pikeun proyék-proyék anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami