head_spanduk

Lambaran logam fabrikasi logam stamping produsén

Katerangan pondok:

Wangunan bagian merlukeun rékayasa téknis profésional kami pikeun program dumasar kana gambar 3D.Urang kudu mimiti motong bahan jeung ngagunakeun parabot manjang profésional, kayaning pencét hidrolik, mesin rolling, atawa mesin bending, ku kituna pelat logam bisa ngagulung sarta stretched kana bentuk nu dipikahoyong.

fitur urang

1) jasa manufaktur OEM ODM 2) pasatujuan Rahasia

3) 100% jaminan kualitas 4) waktos kalungguhan gancang-gancang 3 dinten

5) kutipan instan dina 2 jam 6) salempang jasa aftersales bébas


Rincian produk

Tag produk

Video

Katerangan produk

Metal stampingin prototyping lambar logamngalibatkeun ngagunakeun pencét pikeun ngabentuk, motong, atawa ngabentuk lambaran logam kana desain husus sarta komponén.Prosés ieu gancang ngahasilkeun bagian prototipe akurat tur konsisten, sahingga hiji hambalan penting dina ngamekarkeun prototipe lambar logam pikeun nguji sarta validasi.

Prototipe stamping logam tiasa dianggo dina sababaraha industri, kalebet otomotif, aeroangkasa, éléktronika sareng produk konsumen.Tina manufaktur suku cadang khusus pikeun mobil dugi ka manufaktur komponén presisi pikeun alat éléktronik,prototipe stamping logammaénkeun peran penting dina ngembangkeun sarta nguji produk anyar dina sagala rupa widang.

Bahan

Baja karbon, baja hampang, baja gulungan tiis, baja gulungan panas, plat séng, stainless steel, aluminium, beusi, kuningan, SECC, SGCC, SPCC, SPHC, logam lianna

Kandelna

Numutkeun gambar 3d Anjeun

Aplikasi

Perkakas, Otomatis, Gedong, alat-alat Ibukota, Énergi, Instrumentasi, Alat Médis, Télékomunikasi jsb

Beungeut bérés

  • Ngagosok
  • Ngalukis
  • Chroming
  • Anodizing
  • Nyikat
  • Layar sutra
  • Mindahkeun Cai
  • Motong Laser, Tekstur Panutup Kulit
  • Sandblasting
  • Sepuh
  • Lukisan UV

Format Ngagambar

3D/CAD/IGS/STP/XT

Keunggulan Kami

● Urang boga hiji tim rékayasa unggulan nu bisa nyadiakeun solusi hadé pikeun proyék Anjeun.

● Urangprosedur pamariksaan kualitasnyaeta rada strict.it kudu timer inspected salila produksi, urang boga inspectors aliran na inspectors profésional.

● Urang boga kontrol ketat leuwih ngolah sadayanabagian logam lambar precision, sarta unggal produk boga kartu prosés sorangan jeung bagan alur prosés.

● Urang ngabedakeun diri dina tilu wewengkon kinerja konci: speed, kamampuhan, jeung kontrol kualitas.

Lamun perlu salajengnatéhnik prototyping gancang, sapertosPrototipe mesin CNC,3d percetakan logam palastik, urang ogé bisa minuhan sarat Anjeun.Pls ulah ragu ngahubungan kami dinten ieu pikeun meunangkeun cutatan langsung pikeun proyék-proyék anjeun!

Léngkah Ngolah

Program tim téknis dumasar kana gambar 3d

Program tim téknis dumasar kana gambar 3d

Bahan motong

Bahan motong

Kapang (kapang basajan atawa aluminium, kapang beusi)

Kapang (kapang basajan atawa aluminium, kapang beusi)

Manjang, stamping

Manjang, stamping


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami