head_spanduk

jasa fabrikasi lambar logam galvanized lambar stamping bagian

Katerangan pondok:

Komponén stamping lambar Galvanized mangrupikeun bagian anu diolah ku prosés stamping, ngagunakeun lambaran galvanis salaku bahan baku, ngalangkungan stamping, bending, ngabentuk sareng prosés sanésna.Bagian stamping lambar Galvanized gaduh ciri résistansi korosi, résistansi ngagem sareng kakuatan anu luhur, sareng seueur dianggo dina alat-alat sareng bagian-bagian dina widang mobil, mesin, éléktronika, konstruksi, jsb.

fitur urang

1) jasa manufaktur OEM ODM 2) pasatujuan Rahasia

3) 100% jaminan kualitas 4) waktos kalungguhan gancang-gancang 3 dinten

5) kutipan instan dina 2 jam 6) salempang jasa aftersales bébas


Rincian produk

Tag produk

Video

Keunggulan Produk

Salaku aprototipe fabrikasi lembaran logampausahaan specializing dilembaran logam bendingjeung nyadiakeunlogam dicapjasa pikeunprototipe lambar logam, urang museurkeun kana prototipe jeung produksi bets leutik sarta kami boga kaunggulan handap:

1.Professional kamampuhan ngolah lambar logam: Urang boga tim téknis kualitas luhur anu mahér dina sagala rupa téknologi pangolahan lambar logam jeung bisa gancang ngahasilkeun prototipe kualitas luhur bagian lambar logam.Alat-alat produksi kami ogé ngajamin produksi efisiensi tinggi sareng kualitas pangolahan.

2. mode produksi fléksibel: Urang difokuskeun bets leutik jeung produksi ngaropéa, sarta bisa gancang ngahasilkeun nurutkeun pangabutuh customer pikeun terus ngaronjatkeun kapuasan customer.

3.A-rupa pilihan perlakuan permukaan: Urang boga rupa-rupa téhnologi perlakuan permukaan, sarta bisa nyadiakeun produk kalawan rupa métode perlakuan permukaan kayaning galvanizing, nyemprot, sarta electroplating pikeun minuhan kaperluan produk béda.

respon 4.Quick sarta pangiriman timely: produksi urang jeung logistik geus dioptimalkeun pikeun bisa gancang ngabales kaperluan customer bari mastikeun pangiriman timely.

5. Harga kalapa: Kaunggulan kami dina saluran purchasing jeung kapasitas produksi mastikeun rationality harga produk jeung nyadiakeun konsumén jeung produk jeung jasa ongkos-éféktif.

Jasa fabrikasi lembaran logam bagian stamping galvanis (2)
Jasa fabrikasi lembaran logam bagian stamping galvanis (3)
Jasa fabrikasi lembaran logam bagian stamping galvanis (1)

Bungkusan sareng Pangiriman

Bungkusan sareng pangiriman produk lambar logam mangrupikeun tautan anu penting, kami bakal nuturkeun léngkah-léngkah ieu di handap:

1. Mimiti mariksa produk pikeun mastikeun yén kualitas produk minuhan sarat.

2. Paké bahan bungkusan luyu, tur pilih cartons luyu, kotak kai atawa pallets, jsb nurutkeun ukuran sarta beurat produk.

3. Eusian kotak packing kalawan jumlah luyu bahan cushioning, kayaning plastik busa, kantong hawa, kertas busa, jeung sajabana, ngajaga produk tina karuksakan, dampak atawa Tonjolan.

4. Pikeun produk rapuh tur beurat, urang bakal nambahan bahan tulangan pikeun mastikeun kasalametan transportasi produk.

5. Nunjukkeun dina kotak packing, kaasup ngaran produk, kuantitas, spésifikasi, beurat, arah transportasi, precautions, jsb.

6. Ngadopsi métode transportasi aman tur dipercaya kayaning pangiriman express jeung logistik pikeun mastikeun yén produk anu dikirimkeun ka alamat ditunjuk tina customer dina waktu, sarta nyadiakeun bewara pangiriman jeung nomer waybill dina waktos anu sareng.Pikeun nyimpulkeun, kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun mastikeun yén unggal tautan kualitas produk, bungkusan sareng logistik nyumponan standar anu luhur, sareng nyayogikeun palayanan anu gancang, aman sareng nyugemakeun.

Lamun perlu salajengnatéhnik prototyping gancang, sapertosPrototipe mesin CNC,percetakan 3d, urang ogé bisa minuhan sarat Anjeun.Pls ulah ragu ngahubungan kami dinten ieu pikeun meunangkeun cutatan langsung pikeun proyék-proyék anjeun!

Jasa fabrikasi lembaran logam bagian stamping galvanis (4)
Bungkusan sareng pangiriman produk lambar logam mangrupikeun tautan penting (1)
Bungkusan sareng pangiriman produk lambar logam mangrupikeun tautan penting (2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami