head_spanduk

Lambaran Logam

Pausahaan urang teu ngan bisa ngahasilkeun prototipe handap, tapi ogé rupa-rupa fabrikasi lambar logam kayaning motong, bending, punching, las, ngabentuk, rolling jeung saterusna.Sadaya produk tiasa disaluyukeun pikeun OEM / ODM.Sadaya produk parantos lulus sertifikasi ISO9001, kalayan harga anu héran kalapa.Wilujeng naroskeun.
  • OEM cnc lambar logam bending produsén jasa motong laser

    OEM cnc lambar logam bending produsén jasa motong laser

    Fabrikasi lambaran logam nujul kana fabrikasi sareng manipulasi lambaran logam pikeun nyiptakeun rupa-rupa produk sareng komponén.Ngolah lambaran logam bisa dipaké pikeun nyieun rupa-rupa produk, ti ​​komponén datar basajan pikeun struktur 3D kompléks.Biasana dianggo dina otomotif, aerospace, konstruksi, éléktronika sareng industri sanés.Lambaran logam bisa dijieun tina rupa-rupa logam, kaasup waja, aluminium, stainless steel, kuningan, tambaga, sareng nu sanesna.Masing-masing bahan ngagaduhan sipat sareng ciri anu unik sareng tiasa disaluyukeun pikeun sarat khusus.

    Karakteristik pangolahan logam lambar ieu ngajantenkeun metode anu serbaguna anu seueur dianggo dina sagala rupa industri di sakumna dunya pikeun ngahasilkeun rupa-rupa produk sareng komponenana.

  • Precision lambar logam laser motong jasa produsén

    Precision lambar logam laser motong jasa produsén

    Wilujeng sumping di jasa motong laser lambar logam kami!téhnologi motong laser kami nyadiakeun metoda motong non-kontak nu ensures bahan moal cacad atawa ruksak.Kalayan téknologi kami, kami nawiskeun rupa-rupa jasa motong, nyayogikeun kasabaran motong sareng kualitas ujung pikeun aplikasi naon waé.Kamampuhan urang dibasajankeun jasa motong kompléks pikeun desain kalawan sababaraha liang jeung wangun kompléks, mun bagian gedé kalawan kirang jéntré.Urang ngajamin kualitas, efisiensi jeung ongkos-efektivitas, sahingga urang idéal pikeun duanana produksi bets badag sarta leutik.Hubungi kami ayeuna pikeun pangalaman motong laser kelas munggaran.

  • jasa fabrikasi lambar logam galvanized lambar stamping bagian

    jasa fabrikasi lambar logam galvanized lambar stamping bagian

    Komponén stamping lambar Galvanized mangrupikeun bagian anu diolah ku prosés stamping, ngagunakeun lambaran galvanis salaku bahan baku, ngalangkungan stamping, bending, ngabentuk sareng prosés sanésna.Bagian stamping lambar Galvanized gaduh ciri résistansi korosi, résistansi ngagem sareng kakuatan anu luhur, sareng seueur dianggo dina alat-alat sareng bagian-bagian dina widang mobil, mesin, éléktronika, konstruksi, jsb.

  • Precision Lambaran Metal Zinked Steel Fabricator Laser motong Bagian Bending Prototipe

    Precision Lambaran Metal Zinked Steel Fabricator Laser motong Bagian Bending Prototipe

    Ngalaman prosés pamekaran produk anu langkung gancang kalayan prototipe lembaran logam sareng bagian produksi.Waktos turnaround nyaéta 1 dinten kanggo bagian anu gancang sareng 3 dinten kanggo rakitan khusus datar atanapi kabentuk.

  • Stainless Steel Metal dicap Bagian Lambaran Metal Fabrikasi

    Stainless Steel Metal dicap Bagian Lambaran Metal Fabrikasi

    Téknologi stamping Sheet Metal mangrupikeun prosés manufaktur anu seueur dianggo anu ngajamin kualitas sareng akurasi anu paling luhur dina produksi produk logam.Dipikawanoh pikeun ongkos-éféktifitas, produktivitas jeung reproducibility na, metoda ieu manggihan aplikasi dina sababaraha widang industri.Dina stamping logam, lambaran logam kabentuk kana bentuk husus ku cara maké dies husus sarta pencét bari ngadalikeun ukuran jeung bentuk bahan.Pendekatan ieu parantos ngagampangkeun pangwangunan sababaraha industri sapertos mobil, mesin, éléktronika sareng alat-alat bumi.

  • Lambaran Metal Fabricator Stamping Bagian Laser motong Service

    Lambaran Metal Fabricator Stamping Bagian Laser motong Service

    Hiji metodeu pisan ongkos-éféktif jeung produktif fabrikasi lambar logam nyaéta stamping logam.Dipikawanoh pikeun katepatan, kualitas, sareng kaulangan, janten komponén penting dina sababaraha industri sapertos otomotif, mesin, éléktronika, alat-alat bumi, alat-alat, sareng seueur deui.

  • Lambaran Metal fabrikasi Aluminium dipager laser motong Bending Stamping Bagian

    Lambaran Metal fabrikasi Aluminium dipager laser motong Bending Stamping Bagian

    Jelajahi prosés dasar fabrikasi logam lambar sareng seueur aplikasi anu tiasa ngamangpaatkeunana.Proses ieu penting pikeun nyiptakeun prototipe fungsional sareng bagian pikeun sababaraha industri.Diajar ngeunaan téhnik aub dina Nyiapkeun lambar logam pikeun fabrikasi jeung ciri umum maranéhanana.

  • Lambaran logam fabrikasi logam stamping produsén

    Lambaran logam fabrikasi logam stamping produsén

    Wangunan bagian merlukeun rékayasa téknis profésional kami pikeun program dumasar kana gambar 3D.Urang kudu mimiti motong bahan jeung ngagunakeun parabot manjang profésional, kayaning pencét hidrolik, mesin rolling, atawa mesin bending, ku kituna pelat logam bisa ngagulung sarta stretched kana bentuk nu dipikahoyong.

  • OEM kualitas luhur galvanized lambar baja jasa bending

    OEM kualitas luhur galvanized lambar baja jasa bending

    Lambaran baja Galvanized bisa ngagulung ku rupa-rupa métode kayaning bending, rolling, sarta swirling.Pencét ngerem ngalibatkeun nempatkeun lambaran logam antara dua paeh jeung nerapkeun gaya ngabengkokkeun kana sudut nu dipikahoyong.Roll bending ngalibatkeun ngalirkeun lambar logam antara sababaraha gulungan disusun dina konfigurasi husus pikeun ngahontal curvature nu dipikahoyong.Bending Rotary ngalibatkeun nerapkeun gaya bending kana sapotong lambar logam puteran ngabengkokkeun kana bentuk nu dipikahoyong.Métode pasti anu dianggo gumantung kana faktor sapertos ketebalan sareng ukuran lambaran logam, sudut bengkok anu diperyogikeun, sareng alat sareng alat anu sayogi.

  • Custom Zinked Steel Lambaran Metal komponén

    Custom Zinked Steel Lambaran Metal komponén

    Precision Lambaran Metal komponén, Pabrik lambaran Metal komponén, Industrial & Metal fabrikasi, CNC lambaran Metal fabrikasi, Control Panel Fabrications , Ngecas Station Panels ,Kabinét jeung Industrial kotak listrik jsb Ngahasilkeun nurutkeun gambar 3d customer urang.