head_spanduk

Stainless Steel Metal dicap Bagian Lambaran Metal Fabrikasi

Katerangan pondok:

Téknologi stamping Sheet Metal mangrupikeun prosés manufaktur anu seueur dianggo anu ngajamin kualitas sareng akurasi anu paling luhur dina produksi produk logam.Dipikawanoh pikeun ongkos-éféktifitas, produktivitas jeung reproducibility na, metoda ieu manggihan aplikasi dina sababaraha widang industri.Dina stamping logam, lambaran logam kabentuk kana bentuk husus ku cara maké dies husus sarta pencét bari ngadalikeun ukuran jeung bentuk bahan.Pendekatan ieu parantos ngagampangkeun pangwangunan sababaraha industri sapertos mobil, mesin, éléktronika sareng alat-alat bumi.

fitur urang

1) jasa manufaktur OEM ODM 2) pasatujuan Rahasia

3) 100% jaminan kualitas 4) waktos kalungguhan gancang-gancang 3 dinten

5) kutipan instan dina 2 jam 6) salempang jasa aftersales bébas


Rincian produk

Tag produk

Naon Dupi Lambaran Metal Stamping?

Stamping ngalibatkeun motong sarta shaping logam ngagunakeun rupa téhnik kayaning shearing, bending jeung manjang kalayan bantuan precision maot.Prosés ieu tiasa rumit pisan, khususna nalika nyiptakeun bagian kompleks anu peryogi presisi.Dina sababaraha kasus, stamping kutang dipaké, nu ngalibatkeun motong laun atawa shaping logam di sababaraha stasiun nepi ka bagian ahir kabentuk.Metoda ieu ngabantosan ngahémat waktos sareng ngirangan kabutuhan sababaraha operasi.

OEM prototipe logam stampingnyaéta prosés nyieun bagian logam-volume low pikeun evaluate konsép desain, pungsionalitas test, sarta sangkan méré konfirmasi prosés manufaktur saméméh produksi masal.

Metal Stamping Kaunggulan jeung kalemahan

Lambaran logam stampingmangrupakeun metoda ongkos-éféktif manufaktur bagian logam nu nawarkeun loba kaunggulan leuwih prosés manufaktur lianna.Salah sahiji kauntungan utami nyaéta biaya anu langkung handap tina stamping logam maot.Salaku tambahan, mesin stamping anu dianggo dina prosés ieu gampang diotomatisasi sareng tiasa nawiskeun precision anu langkung ageung sareng waktos turnaround langkung gancang kusabab sistem kontrol komputer anu canggih.

Sanajan kitu, biaya awal tekenan dipaké pikeun stamping bisa leuwih luhur, sarta produksi custom stamping maot merlukeun prosés pre-produksi deui, nu hinders kamungkinan ngaropéa desain salila manufaktur.

Kumaha Simpen Biaya Metal Stamping?

Lamun hayang nyimpen duit dina prosés stamping lambar logam Anjeun, aya tilu faktor utama tetep dina pikiran.

● mertimbangkeun bahan nu Anjeun pake tur mertimbangkeun alternatif mibanda sipat sarupa.

● Tujuan pikeun rancang saloba bagian-gancang dina hiji waktu tetep waragad handap.

● pasangan kalayan produsén anu bisa nyadiakeun layanan tambahan kayaning pengiriman barang, fabrikasi jeung prosés pagawean pikeun simplify produksi anjeun sarta nurunkeun expenses Anjeun.

Ku ngaoptimalkeun elemen ieu, anjeun tiasa nyimpen duit jeung ningkatkeun garis handap Anjeun.

Stainless steel lambar logam precision logam stamping bagian
Stainless Steel Metal Stamping Services: Lambaran Metal Fabrikasi
Bagian stamping stainless steel ngaropéa: ngolah lambar logam

Kumaha ngumpul Bagian Metal Stamping?

Pikeun ngalengkepan hiji produk dijieun tina bagian logam lambar, téhnik assembly béda bisa éféktif padamelan.Pikeun ngumpul stampings logam, las na riveting dua pilihan mertimbangkeun.

● Riveting

Dina aerospace, lambar logam riveting mangrupakeun metoda mangpaat pikeun ngawangun komponén logam dicap kompléks tanpa inducing deformasi termal tambahan.Liang kudu dibor dina bagian logam pikeun ngagabung saméméh ngagunakeun rivets, nu liang nu bolts diselapkeun lajeng cacad pikeun nahan bagian aman.

● las

Upami anjeun hoyong gabung bagian logam, ngagunakeun las logam bisa jadi solusi alus.Dua pilihan pikeun las nyaéta las titik sareng las busur.Precision las nyaéta prosés gancang jeung mulus nu dua lambar diayakeun antara éléktroda jeung wewengkon kontak dipanaskeun nepi ka bagian nu ngahiji babarengan.Arc las nya éta métode paling umum tur dipikawanoh pikeun ngabentuk kuat, mendi watertight, sahingga idéal pikeun ngawangun tank.Pilih prosés las anu paling cocog sareng kabutuhan proyék anjeun.

Kacindekan

Lambaran logam stamping mangrupakeun téhnik manufaktur nu teu ngarobah ukuran sakabéh atawa wangun bahan.Ieu ngawengku manipulasi hiji lambar lempeng tina logam ngagunakeun parabot husus, maot husus, sarta punches nepi ka ngabentuk bentuk husus.Prosésna henteu ngalibetkeun pemanasan lambaran, nyegah pabeungeutannana tina deforming.Metal stamping mangrupakeun ongkos-éféktif jeung prosés ramah lingkungan.Gawe babarengan nyadiakeun solusi precision stamping pikeun bagian lambar logam pajeulitna varying jeung ukuran.Kalayan jasa stamping logam profésional kami, anjeun ngarancang bagian anu anjeun peryogikeun sareng kami damel pikeun anjeun.Taroskeun kami ayeuna pikeun diajar langkung seueur!

Lamun perlu salajengnatéhnik prototyping gancang, sapertosPrototipe mesin CNC,3d percetakan logam palastik, urang ogé bisa minuhan sarat Anjeun.Pls ulah ragu ngahubungan kami dinten ieu pikeun meunangkeun cutatan langsung pikeun proyék-proyék anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami